Húslevesnek a levét mikor kezdtétek adni?
Figyelt kérdés
Egyéb leveseket hány hetes kortól adtatok?2021. febr. 23. 14:54
11/16 anonim válasza:
A gyomra tele lesz vízzel, értékes anyagok helyett, utána a második fogásból már nem bír enni a gyerek rendesen, idövel meg éppen emiatt - leves + lásodik - szokik rá az ipari mennyiségü ételek zabálására, ami egyenes út az elhízáshoz!
12/16 anonim válasza:
11nek teljesen igaza van. Egy babának nem való a leves mert csak eltelik vele, ahelyett h rendes ételt (zöldség, hús stbt enne) majd utána egy óra múlva éhes lesz....
13/16 anonim válasza:
12 ne haragudj már de egy húslevesben mégis mi van egy babának?! Hus+zöldség. Egyenlő köret plusz hus. Pont mint bármilyen babáknak való kajaban úgy általában. Senki nem mondta hogy egy liter levet kell beletömni. Nem hiszem, hogy egy babának (mert továbbra is babarol beszélünk) a klasszik olajtól csöpögő rántott hus plusz krumpli kombot kene enni. Tehát ha valaki atcsattog a mamahoz egy vasárnapi ebédre melyiket adja a gyereknek? Nyilván a leves belét.
14/16 anonim válasza:
Mi 6hosan kezdtuk el. Fogalmam sincs mikor. Nem vezetgettem be kb semmit mert blw-s volt a gyerek. Kb sztem 7—10ho kozott lehetett h eppen foztem azt es kapott belole. Mi gyakram eszünk levest, (bar nem feltetlen húslevest) szeretik es sztem egeszseges.
15/16 anonim válasza:
A gyereknek úgy adok amugy levest, h sok zöldség, levesbetet es fott husi vagy gombóc, vagy ha nem husos akkor valami hidegen sajtolt olajbol par csepp. A nagyobbnak esetleg piritott kenyerkocka a kremlevesre vagy pirított magvak. Nyilvan nem 3dl levet adunk es 2kisujjnyi repat, h nesze egyed.. Jezusom.. Es mellekesen ha a gyerek azzal akar jóllakni hat most azzal mi a baj? En sosem eroltettem neki hogy EGYED MAR EZT A MÁSODIKAT IS MEG mert azt KEEELLL huuu mert az a szokas.
16/16 anonim válasza:
#13 már ne haragudj, de kb ugyan azt írod amit én.
De itt a levesről volt szó.
Nem arról h kiveszed belőle a zöldséget, húst, amit írtam is, h kell neki.
Nem kötekedni kéne, hanem megtanulni értelmezni az olvasottakat!!!
Senki nem azt írta h csülökpörit kell etetni a babával!
Ne képzelégj! Kicsit üldözési mániád van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!