Húslevesnek a levét mikor kezdtétek adni?
Levét külön soha, semmi értelme sem lenne. Húslevest meg kb 8 hónaposan kapott elöször.
Leveseket adni egy gyereknek teljesen fölösleges (meg felnötteknek is max. az íze miatt éri meg, táplálkozási szempontból vagy csak fölösleges, vagy sok esetben inkább árt)
6 honapos koraban kezdtuk el a hozzataplalast, tehat 24 hetes volt :DD
Addig csak anyatejet illetve tapszert kapott.
Miert kene egy csecsemot levessel etetni? Csak a hetek miatt kerdezem, gondolom nagyon pici babaval akarnad kostoltatni, ha igy tetted fel a kerdest.
Nem adok levest.
A levesből a zöldséget igen. Mostmár a tésztát is.
Kb 7 hósan adtam először a húslevesből
Mi sosem eszünk levest, így ő sem kapott. Néha főztem neki húslevest, és azt turmixoltam össze.
De mint levest idáig nem evett, 3 éves lesz
A leves csak plusz kaloria kb, mivel minden megfott benne, ezert nincs benne tobb vitamin, mint barmi masban.
Az mas kerdes, hogy telen vagy betegsegkor jol tud esni, hiszen meleg, folyadek, stb, de egyebkent nem kotelezo enni. Nalunk leves is max telen van, havonta egyszer, talan,nem szeretjuk annyira. Nagymamam meg el nem tud kepzelni leves nelkul ebedet, szoval izlesek es pofonok (es szokasok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!