A Done by deer szilikon tányérokról tapasztalat?
Felesleges, sokkal olcsóbban lehet hasonlót venni.
Én pl helyi goods marketben vettem 300ft/,db osztott tányért
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a pipa. Főleg azon két válaszadónak köszönöm, akik speciel ezzel a termékkel kapcsolatos tapasztalataikat írták meg, de a többivel is egyet értek. Árban igen, húzós, de ha olyan jó, akkor megveszem, nyilván a gyereknek tök mindegy, személy szerint porcelán és üveg párti vagyok, mert azt a legkönnyebb tisztítani, de ugye az el is törik. Olyan alternatívát keresek, ami mikrózható, mert a melanin edényeket sajnos nem lehet. Jelenleg egy porcelán csészéből kanalazva adom neki az ételt. A nagyon műanyag dolgokat nem szeretem. Ugye hamarosan etetőszékben ülve fog enni, azért is érdekelt a tapasztalat, hogy az önnállóság útjára lépve ne borítsa le és törje ripityára az edényt. A nagyon műanyag dolgokat sajnos nem szeretem, de ez a szilikonos cucc flkeltette az érdeklődésem.
Nem fogják meg az ételek, hogy utána nem lehet lemosni pl. a sütőtököt, répát, áfonya stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!