Etetőszékkel kapcsolatban szeretnék tanácsokat és tapasztalatokat kérni, kinek mi vált be?
Nekünk Tooragoo-nk van, ajándékba kaptuk. De ugyanilyen a szerkezete a legtöbb Brendonos etetőszéknek is.
Nagyon masszív, dönthető és a tálcájának van egy plusz levehető lapja, amivel nagyon könnyen lehet tisztítani a maszatolást.
Hátránya, hogy nagyon nagy. Ha van bőven helyetek, akkor nektek jó lehet.
Tipp: mikor már nagyobb lett a fiam, én kivettem a szivacs részét, így a kaja maradékot könnyebben ki tudtam söpörni és tisztán tartani, mintha a szivacs összes gyűrődéséből mosogattam volna ki.
Nekünk peg perego van, nagyon szép, dupla tálcás, teljesen dönthetős, 5 hónapos kora óta használjuk,most lesz 2 éves és még mindig jó asztalhoz tolva.
Könnyű tisztítani,állítható a magassága és kicsire összecsukható.
Chicco Polly Magic volt sokaig, ez vizszintesig dontheto tobb fokozatban, stabil, van vagy 11-12 kilo, van hozza szukito kusebb gyerekhez, tobb fokozatban allithato labtamasz, stb, szoval elviekben nagyon jo, olyan volt, mint egy fonoki borfotel :D Hasznaltan vettem, de meg igy sem volt olcso, es azert irom, hogy elvileg sokaig jo, mert utaltuk a ferjemmel :D Illetve addig jo volt, ameddig el nem kezdett rendesen enni...
Figyelmeztettek rengetegen, hogy ikeas Antilop szeket vegyet, mert hiaba olcso, azt a legkonnyebb takaritani, kis helyet foglal el, konnyu, megis stabil, es az en gyerekem pl. kimaszni sem tud ugy belole. Azt hittem, majd jo sokaig hasznaljuk a szep szeket, de a valosag az lett, hogy mikortol mar onalloan akart enni, (kb.8 honapos koratol), iszonyat szivas volt takaritani, 1,5 evesen meg mar ott akart ulni a nagy asztalnal, ahol mi. Meg jo, hogy hasznaltan vettem a szeket, igy el tudtam adni veszteseg nelkul. Vettunk egy ikeasat 1 eves kora utan, 2 evesen mar nem lehet belekonyorogni.
Nekunk itthon peg perego volt, az a dupla talcas, amit egy korabbi valaszolo is emlitett.
Mindket nagyszuloi haznal volt ikeas antilop is, arra tokeletesen megfelelt, de azert teljesen mas kategoria a ketto, ha nem kell sporolni, akkor a peg perego jobb, hamarabb hasznalhatobb, masszivabb, biztonsagosabb.
Konnyu takaritani, jol dontheto, a huzat is jol moshato es konnyen szarad, kenyelmes. Allithato a magassag, igy sokaig jo, a gyerekek meg akkor is szivesebben ultek abban, mint egy normal
Szeken, amikor mar talca nelkul a rendes asztalnal ettek. Strapabiro, nalunk ket gyereket kiszolgalt es azutan odaadtam a baratnomnek. Nyilvan a huzat mar kopottabb es a felso talca karcos, de kb 6 evnyi hasznalat utan ez nem csoda.
Eleg jol osszecsukhato, nyilvan igy is foglal helyet, de megis lapjaban csukodik. Az ikeas antilop pl csak ugy pakolhato el, ha kiszedjuk a labait, amugy kerulgetni kell. De annyi penzert teny, hogy nincs jobb, ar-ertek aranyban tokeletes az ikeas, de mint irtam ket kulon kategoria a ketto, osszehasonlitani is felesleges.
Ennek egy korabbi modellje volt nekunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!