Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mióta az a WHO ajànlàs, hogy...

Mióta az a WHO ajànlàs, hogy a tàpszeres babàkat se kezdjèk el 6 hònapos kor előtt hozzàtàplàlni?

Figyelt kérdés

Ha jòl emlèkszem kb. 20 ève az osztràk Eltern magazinban màr ìgy ìrtàk, abban meg 100%,ig biztos vagyok, hogy 15 ève a Kismamàban rendszeresen hivatkoztak erre a WHO ajànlàsra.

Nekem konkrètan az az èvszàm kène, mikor ez a WHO ajànlàs először megjelent.

2020. márc. 19. 09:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Angolul nem jutott eszembe ràkeresni, pedig jòl tudok angolul. HIV esetèben ha jòl tudom mèg az is kitètel, hogy elèrhető-e elèg tiszta vìz a tàpszerkèszítèshez, mert ha nem, akkor a szoptatàs kisebb veszèllyel jàr. Valamint aktív TBC-s ès T-sejtes leukèmiàs nem szoptathat.
2020. ápr. 23. 20:02
 12/12 anonim ***** válasza:
56%
97-ben szültem, akkor még a régi volt, húgom 98-ban, neki már hat hó.
2021. nov. 13. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!