Más is érzi, úgy h ha a babájának nem háztáji ételt ad, mások ezen teljesen kiakadnak?
Nem érzem.Őszintén szólva mikor kiköltöztünk kertvárosba elkezdtünk egy kiskertet csinálni, mert így tudjuk honnan van.Én pld minden évben örülök mikor már saját paradicsomunk terem mert egész más íze van neki,mint a boltinak.De ez csak egy példa a több dolog közül.Télen mi is boltban vesszük.Ez van, nem lehet kikerülni.Lányom szeret a kertbe dagonyázni, esett is már el, de vigyorogva felkelt.Sokszor úgy néz ki mint valami kis disznó és élvezi.
Nem hiszem, hogy bántásból vagy bűntudatkeltésből mondaná neked.Szeret benneteket, a lányod és szívesen adja neki ami terem.Ez csak egy szeretetteli megnyilvánulás.
Ezt én sem értem, sokan szerintem feleslegesen nehezítik a saját életüket ezzel a háztáji meg házi meg saját készítésű mániával. Én őszintén megmondom, ami energiát és időt arra fordítanék, hogy házilag készítsem a joghurtot (egyik baráti pár a panelben csinálja ezt, mert a bolti joghurt nem joghurt és azt nem hajlandóak adni a gyereknek- közös nyaraláson ez pl aktív probléma volt), azt inkább töltöm nyugodtan és kiegyensúlyozottan, nem parázva ilyen butaságokon a kislányommal, vagy urambocsá' a férjemmel. De ugyanígy nincs bűntudatom azért sem, ha esetleg bolti babaételt adok neki, mert nincs időm/kedvem/energiám frissen leturmixolni valamit. A gyereknevelésnek nem kell feltétlenül kínnak és szenvedésnek lennie, és szerintem tök sokan azért élik meg így, mert ilyen felesleges elvárásokat állítanak fel saját maguknak, amik miatt aztán rosszul érzi magukat, feszültek, és sokkal nehezebbé teszik saját maguknak az egészet, mint amilyennek feltétlenül szükségesnek kéne lennie.
Mondjuk én nem is hagyom, hogy zavarjon bármi beszólás a barátok, anyám (anyósom jó fej, nekem a saját anyám ilyen kontárkodó típus), akárki részéről, végül is én vagyok itthon egész nap a gyerekkel, én tudom, nekünk hogy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!