Nem. De most itt minden válaszoló ezt fogja írni, és akkor mi lesz jobb, hogy tudod, mások szerint sem normális dolog?
2012. márc. 26. 16:00
3/13 anonim válasza:
NEM
2012. márc. 26. 16:03
4/13 anonim válasza:
Nálunk ez nem normális,sőt ha pl fizikából 4-est kapok akkor anya ki ugor a bőréből olyan boldog:D
2012. márc. 26. 16:30
5/13 anonim válasza:
Itthon anno nézték az ellenőrzőt és mikor megláttak egy 4-5öst : Miva'? Tanultál? :D
Nemnormális, hogy a kérdésedre is válaszoljak.
2012. márc. 26. 16:39
6/13 anonim válasza:
Nem. Ezzel csak azt érik el, hogy elidegenítenek és rád erőltetik a maximalizmust.
2012. márc. 26. 16:42
7/13 anonim válasza:
Szerintem ez sok mindentől függ. Általános iskolás koromban rám is kiakadtak, de azért, mert tudták, hogy lehetett volna 5-ös is, ha többet tanulok. Középiskolában már mérsékeltebb volt a szigor, ott a hármas volt a "mumus". A főiskolán végre annak örültek, ha sikerült egy vizsga- mindegy, hányasra:)) Szerintem ha a képességeid alapján a szüleid úgy ítélik meg, hogy több szorgalommal 5-öst is kaphatnál, akkor érthető, ha "kiakadnak": nyilván a javadat akarják azzal, hogy az életben többre vidd. Kérdés persze, hogy nálatok mit jelent a kiakadás?
2012. márc. 26. 18:34
8/13 anonim válasza:
Osztom az előző hozzászólóak véleményét.Amennyiben középiskolás tanuló vagy,úgy nem normális,ha egy négyesért kiakadnak..de pld mi annak idején negyedik osztályba már jegyet kaptunk.Ha én akkor 4-est kaptam volna,keresztbe nyelt volna le anya.xDDD de már azért 5.osztálytól nálunk is mérséklődött a szigor.:D
16/L
2012. márc. 26. 19:12
9/13 anonim válasza:
Nem, NEM NORMÁLIS
2012. márc. 27. 17:59
10/13 anonim válasza:
nem. de hanyadikos vagy amúgy?? ha aztmondod, jjaaajjj, anyuci/apuci, a többieknek 2-es lett, akkor nem lesz jobb, csak rávágják a szülök kedvenc mondatát: engem nem érdekelnek a többiek. de ha 5-öst kapsz, akkor meg az első mondat: ügyes vagy, és a többieké??
másban szigorúak? pl.: nem barátnőzhetsz (ha lány vagy) délután vagy hétvégén, korán ágybaküldenek, korlátolt gépezés stb.
de hidd el, jót akarnak neked!!!(csak túlzásba viszik, hogy egy 4-es
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!