Szex után ha a párom belém élvezett és kis babát tervezünk akkor aznap el lehet menni? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Elnézést ha picit hülyén fogalmaztam. Csak sok helyen olvastam, ha azután nagy dolgunk van, akkor kilöki a spermákat a hüvelyből.2019. júl. 18. 14:53
21/26 anonim válasza:
Ha gyereket akartok miért nem benned ment el?
Megszakítással próbáltatok védekezni és utána még elmentél wc-re, hogy biztosra menj és mindent kinyomj magadból?
Ez nem számít védekezésnek.
Ha seggbe dugott akkor persze nem kell aggódni, nem lehetsz terhes.
22/26 anonim válasza:
:)))))))
Anyám. Ez az oldal. Imádom
23/26 A kérdező kommentje:
Előváladéktól is lehet terhes az ember.
2019. júl. 18. 18:57
24/26 anonim válasza:
Lehet. De a gyerekcsinálásnak azért mégse az a módja.
25/26 anonim válasza:
A jéghegy csúcsán már szétröhögtem magam :D Ami még szemet szúrt, hogy miért szex után élvezett beléd? Közben szokás, igaz, a vége felé :D Bár látom, már azt sem tudod, hogy megraktak-e igazából avagy sem.
Ez a sztori egy jóbarátomra emlékeztet, ő akart gyermeket, a felesége nem. Tüntetőleg beletolta a cuccot egy befőttesüvegbe és kitette az ablakba, A NAPRA, hogy kikelti :D Kb. ez a színvonal :D Hálistennek nem lett gyerekük :D
26/26 anonim válasza:
Tehát megszakítással akartok gyereket. Mindketten. Aha. Mi így “védekezünk” 10 éve, 2x lettem terhes, akkor amikor terveztük és nem volt megszakítás. Nem emlékszem, de mivel minden nap megyek nagy dologra, ebből gondolom akkor is, de semmi nem löki ki. :D te milyen h u lye vagy amúgy. Vagy azt hitted feltaláltad az új védekezést? Sze ksz után nyomj egy nagy barnát és volt gyerek nincs gyerek? Betojok mindjárt - a röhögéstől..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!