Szex után ha a párom belém élvezett és kis babát tervezünk akkor aznap el lehet menni? Bővebben lent
Persze tudom, de ezek szerint csak etettek vele.
Vagy kamu oldal volt. Én is tisztába vagyok a dolgokkal, de ezt muszáj volt megkérdeznem.
Nem, ez hülyeség.
De írok egy új infót, ha seggbe dugtak akkor úgy nem lesz baba, punciba kell.
Mivel nem akarok bunkó hangon válaszolni (tehát megpróbálom a lehetetlent), válaszolok tudományosan.
A sperma, amikor bekerül a hüvelybe, az ovulációs váladék tartja életben. Ha gyereket akartok, biztosan hallottál a tojásfehérje váladékról. Ennek az a szerepe, hogy minél tovább (akár napokig benntartsa a hüvelyben a spermiumokat, és táplálja azokat, amíg megérik, és kilökődik a petesejt. Tehát ez egy ragacs, ami nem hagyja kifolyni a nagyját. Ami kifolyik, az hadd folyjon.
Nem nem bírom ki, akkor is bunkó is leszek: ne szülj még, ha ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal...!
Nah, most akkor televert vagy sem?
Mert a kérdésben még az volt, hogy teleraktak, azért nem akarsz kakálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!