Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nemi életet lehet élni a...

Nemi életet lehet élni a rákszűrés után még aznap?

Figyelt kérdés
A másik kérdésem, hogy azt mondta a doki h próbáljak meg nem teherbeesni 2-3 hétig. Mert azért mentem el, hogy ne akkor maceráljanak a rákszűréssel, amikor már terhes vagyok. Nem tudtam rákérdezni, hogy miért mert nem volt olyan a helyzet. Szerintetek? Köszönöm a válaszokat.

2017. jan. 6. 15:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem terhesség alatt vette le a mintát:) Nem értem a dokid.. És azt sem értem miét ne lehetne nemi életet élni?
2017. jan. 6. 15:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is így volt ahogy előző írta.... Ez nekem is furcsa
2017. jan. 6. 15:50
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Jaaa és miért ne lehetne utána szexelni ? :)
2017. jan. 6. 15:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindig is szexeltunk attól fuggetlenul h az nap volt rakszuresem. Eszembe sem jutott ilyesmi, hogy oszinte legyek.:)
2017. jan. 6. 16:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. akkor csak túlparáztam ezek szerint.
2017. jan. 6. 16:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mitől "nem volt olyan a helyzet", hogy feltedd a kérdéseidet, de szerintem az egy nagyon fontos kérdés lett volna, hogy miért nem kéne teherbe esned 3 hétig. Meg a rákszűréssel semmi összefüggés nincs, azt biztos.

Nekem is 5 hetesen csinálták. A gyerek méhen belül van, a rákszűrés meg kívül.

2017. jan. 6. 17:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csináltak rákszűrést, mikor megállapították a terhességet (8 hetes volt). Mivel nem volt értékelhető egy érték, így 22 hetes terhesen megcsinálták mégegyszer.
2017. jan. 6. 19:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy azért mondta, hogy várjátok meg a rákszűrés eredményét? Ha probléma lenne, ne legyél még terhes.

(Bár nálunk 2-3 hét alatt nem szokott meglenni az eredmény.)

Másra nem tudok gondolni. Tudtommal nyugodtan lehet szexelni rákszűrés után és terhesen is minden gond nélkül leveszik.

2017. jan. 6. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!