Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha esetleg terhes vagyok,...

Ha esetleg terhes vagyok, gondot okozhat a rákszűrés?

Figyelt kérdés
Dolgozunk a férjemmel a baba projekten, és émelygés meg fehér tojásfehérje szerű folyásom van. Lehet, hogy baba van a dologban, viszont így félek hogy a rákszűrésnél ugye megpiszkálják, és ez gondot okoz. Szerintetek?
2016. júl. 25. 20:28
 1/6 anonim válasza:
Szerintem, a szűrés előtt menj el vizsgálatra magán nőgyógyászhoz (olyanhoz akihez amúgyis szoktál járni) és mondd meg neki h kutasson mélyebbre a dolgokban
2016. júl. 25. 20:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem. Terhesseg alatt is csinalnak mindenkeppen rakszurest (legalabbis a Kutvolgyiben csinaltak), szoval inkabb most, mint kesobb. Semmi bajod nem lesz tole.
2016. júl. 25. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:
nem
2016. júl. 25. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem,körültekintően,óvatosan végzik amúgy is.Nálam is az első,terhességet igazoló vizsgálaton vettek mintát,6 hetesen.
2016. júl. 25. 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem okoz gondot. Nekem a terhesség megállapításával együtt csinált rákszűrést az orvos.
2016. júl. 25. 21:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálam szintúgy mint a #5-nek
2016. júl. 26. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!