Szex után ha a párom belém élvezett és kis babát tervezünk akkor aznap el lehet menni? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Elnézést ha picit hülyén fogalmaztam. Csak sok helyen olvastam, ha azután nagy dolgunk van, akkor kilöki a spermákat a hüvelyből.2019. júl. 18. 14:53
1/26 anonim válasza:
Székelés nem védekezés
Úgyh ez baromság
2/26 A kérdező kommentje:
Nem is védekezni szeretnénk, hanem babát.
2019. júl. 18. 14:56
5/26 anonim válasza:
Mi a bánatért használnának az emberek műanyag cuccokat, gumikat, krémeket, spirált, elkötést, ha elég lenen elmenni kakilni utána???
6/26 A kérdező kommentje:
Nekem is elég szkeptikus volt, csak mondom, olvastam valahol.
2019. júl. 18. 15:01
7/26 anonim válasza:
Mi köze az egyiknek a másikhoz? Hogy lökné már ki, mikor teljesen máshol van? Ennyi erővel egy nagyobb tüsszentés is kilökhetné. Vagy ha valaki terges, 9 hónapig nem mehet wc-re, nehogy kijöjjön a gyerek?
8/26 anonim válasza:
🤣
Max.ha segbbetoltak, akkor löki ki a spermát a kaki🤣
9/26 anonim válasza:
Jesszum
Ha tudnál értelmezni egy mondatot.
Ha akadályozná a teherbeesést, akkor lenne védekezés.. Tehát nyugodtan menj el WC-re.. Nem egészséges visszatartani..
'Kapis'?
De igye tudjátok, hogy nem ugynaazon a lyukon székelsz, mint ahonnan a baba jön?
10/26 anonim válasza:
Ezt komolyan egy felnőtt ember kérdezte meg? Nem tudom elhinni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!