A" Te kerested meg az àràt vagy a fia?" kérdésnek semmi értelme nincs, ugyanis anyósnak semmi köze a fia pénzéhez. Feltételezhetôen a férj és a feleség vagy közös kasszàn vagy nem, de együtt döntve vették meg ezeket a holmikat, annak a babànak, aki kettejüké, és nem anyósé. Màsrészről az összeg valóban rengeteg, mondhatni irreàlisan sok.
2019. júl. 3. 20:16
12/37 anonim válasza:
Soknak tűnik. DE te/ti kerestétek meg a rávalót. Innentől kezdve senkinek semmi köze hozzá. Nagyon max egy jó indulatú kritika... Nézz szét a csoportokban töredékért vannak fent átnőtt, kinőtt új újszerű dolgok. Főleg, hogy ha spórol az ember akkor is első babánál belefut olyanba amit az életbe nem használ. (mi pl a babahintával voltunk így. Utálta a fiam, de még fél árban sem kellett a kutyának sem az alatt meg nem adom úgyhogy itt várja a tesoját, hátha). Mert ha már nem lesz meg a fizetésed és nem tudsz ennyire költekezni rosszul fog esni.
2019. júl. 3. 20:17
13/37 anonim válasza:
Gondolom anyós jóval szerényebb körülmények közé szülte meg a férjedet, akivel olyan életkörülményeket tudtatok megteremteni, amiről anyós annak idején még álmodni sem tudott. Szóval anyós életét a racionalitás határozta meg a tiéteket kevésbé. Ezért nem szabad összehasonlítani azokat a helyzeteket, amelyek alapvetően különböznek egymástól.
2019. júl. 3. 20:28
14/37 anonim válasza:
Senkinek semmi köze hozzá.
Mindenki annyit költ a kisbabájára amennyit akar.
2019. júl. 3. 20:32
15/37 anonim válasza:
Szerintem meg nagyon is van értelme a ki kereste meg kérdésnek, ha mondjuk a férj kétszer annyit keres, asszonyka meg jó dolgában azt se tudja, mire szórja el.
2019. júl. 3. 20:37
16/37 anonim válasza:
Bocsi, de ha milliárdos lennék, akkor sem költenék ennyit, mivel teljesen felesleges. Mondjuk én úgy nőttem fel, hogy tudom, hogy mi a pénz értéke, minden egyes dolog, amink van, azért megdolgoztunk a férjemmel és így éltek-élnek a szüleink is, tehát mi ezt láttuk. Pontosan ezért tudom, hogy bár mi is a lehető legjobb dolgokat adjuk a gyerekünknek, de még akkor is felesleges pénzkidobásnak tartom ennek jó részét, amit te vettél. Vagyis amennyiért vettél. Minek? Ettől nem lesz jobb a gyerekednek. Ennek sokad részéért is tudsz minőségi és jó dolgokat adni a babádnak. Inkább adtad volna oda a rászorulóknak, de tényleg. Többre mentél volna vele!
2019. júl. 3. 20:40
17/37 anonim válasza:
Ketten a férjemmel 1-2 millió között keresünk egy hónapban, úgyhogy igazán nem irigylem tőled mert nincs mit, de NAGYON túlzásba estél. Ettől függetlenül a te dolgod és hacsak nem kérdezed - mint most - senki véleménye nem érdekes.
2019. júl. 3. 20:49
18/37 A kérdező kommentje:
A férjem és én kB ugyan annyit keresünk. Amint mondtam, 3 éve gyűjtjük a pénzt. Nem tagadom, jobban keresünk mint az átlag, és ezt a gyermekünkre szeretnénk fordítani. Az anyósom szerint ez pénzkidobás, de mi úgy vagyunk vele, ha megtehetjük, a legjobbat kapja a pici
2019. júl. 3. 20:52
19/37 anonim válasza:
Sztem van ami túlzás
Akármennyi pénzed van
De teljesen a te és a párod dolga
Ne foglalkozz anyóssal, ha igaza is van a ti magánügyetek
Ne vedd a szívedre mert beleőrülsz
Pihiszékben mi 42??? Megmutatod? Csak kiváncsi vagyok ( priviben elég 😉)
2019. júl. 3. 20:53
20/37 anonim válasza:
Ha támogat benneteket anyagilag, akkor van hozzá köze. Ha nem, akkor nincs, és nem kell neki elmondani mi mennyi volt. Akkor sem, ha kérdezi. Te meg ne dicsekedj neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!