Mennyit segít apa?

Figyelt kérdés

Azzal kell kezdenem, hogy párommal ez a gyerek téma elég nehéz volt, sokáig nem tudta hogy akar e gyereket. De aztán, "meggyoztem" es van egy 9 honapos babank.

En ugy erzem iszonyú keveset segít, semmi szabadidőm. Este a furdesnel segít. Meg ha otthon van akkor el tudok menni vecere, meg fürdeni.

De nem eteti, nem altatja, oke altatni csak en tudom egyelőre mert cicivel alszik el.

Neha kicsit ha van kedve, játszik vele. Az elején probalta altatni, de lattam hogy turelmetlen, nincs kedve hozza, ezért mindig atvetttem en. Ha elmegyunk valahova mindig en fogom a gyereket, en foglalkozom vele, ha mondjuk pisilni kell, ő vigyaz ra. De kb ennyi.

Nektek mit vállal apa?

2019. jún. 29. 14:45
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
60%

Apukám sajnos még nem nyugdíjas, úgyhogy keveset...

A gyerekem apja sokat.

2019. jún. 29. 14:47
 2/25 anonim ***** válasza:
42%
Az elején sokat veszekedtünk. Nem volt egyszerű egy éjjel nappal sírós hasfájós babám volt. Persze, hogy a nem alvás miatt kivoltunk mindannyian. De ő pont az ellenkezője. Ordít a gyerek ő meg ringatja fel le sétál vele én meg kb könyörögtem, hogy add már ide. Anyaként borzalmas volt amikor elküldött, hogy pihenj vagy majd én mert mindig csak te akarod. Persze amikor nyugodt este volt és pl bevállalt egy etetést jól esett pihenni. Nah de amikor virrasztottunk és nem akart a közelébe engedni, hogy is mondjam... Szét tudtam volna verni. De összességében nagyon is kivette a részét. Te erről nem tudsz vele beszélni vagy mit mond? Neki ennyi elég?
2019. jún. 29. 14:50
 3/25 anonim ***** válasza:
65%

Apám nem sokat, mert dolgozik.

A férjem ugyanúgy csinal a gyerek körül mindent, mint én, de én nem is erőltettem ra a gyereket, hanem o akarta. Most őszintén, mit vártál, amikor rabeszelted a gyerekre? Hogy majd meglátja és azonnal elönti a rózsaszín köd az agyat, és hirtelen elfelejti, hogy ezt az egészet csak ratukmaltad, mi? Ébresztő...

2019. jún. 29. 14:50
 4/25 anonim ***** válasza:
50%
Lehet kicsi még és ebben a korban nem tud mit kezdeni vele. Nálunk is ez volt,mikor ovis lett akkor valtozott azota össze vannak nőve,most is bandáznak valahol én meg itthon :) de ha zavar beszéld meg vele
2019. jún. 29. 14:51
 5/25 anonim ***** válasza:
51%

Sajnos apa már nem él, ugyhogy semmit.

A párom rengeteget. Etet, altat, játszik, fürdet. Elvégre ezert az apja, közösen vállaltuk.

De szerintem a te "meggyőztem" kijelentésed inkább ráerőltetés, vagy lyukas gumi volt.

2019. jún. 29. 14:52
 6/25 anonim ***** válasza:
63%

En is igy vagyok majdnem kerdezo...

Csak nekem 18honapos.

2019. jún. 29. 14:56
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy nott a baba, egyre tobbet.

Mondjuk kb 1eves koraig szinte en csinaltam mindent, par pelenkazast vagy furdetest, vigasztalast leszamitva.

Most 2,5eves mar a gyerekunk, abszolut meg van osztva minden, pl ok setalnak egyet vagy jatszora mennek, mig en fozok, ferjem furdet en torlom es oltoztetem, ferjem viszi a bolcsibe en hozom haza stb

2019. jún. 29. 15:11
 8/25 anonim ***** válasza:
64%
Bármit vállal. Szoptatni értelemszerűen nem tud, minden mást ugyanúgy csinál, mint én. Mondjuk ő is akarta a gyerekeinket, nem csak azért lettek, mert nyaggattam. Szerintem lehet azért nem nagyon babázik a férjed, mert úgy van vele, hogy neked kelletz annyira, akkor csináld :(
2019. jún. 29. 15:19
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk férjem tepert annyira, hogy legyen baba. Mikor megszületett nem merte megfogni. Hónapokig semmit nem csinált körülötte. Most 10 hónapos annyi hogy játszik vele. De ha megkérem megeteti, tisztába teszi. Van mikor morogva, de akkor is ketten vállaltuk morogjon ahogy akar. Nincsenek sokat együtt nélkülem mert senkivel sincs el a kislányunk ha én nem vagyok ott.

Beszélj vele, de lehet hogy tényleg úgy érzi hogy ő megcsinálta amit akartál mostmar rendezd.

2019. jún. 29. 15:26
 10/25 anonim ***** válasza:
68%
Mindenből kiveszi a részét a férjem,a gyerekezésből és a háztartásból is. Egyedül főzni nem főz, mert nem tud, de néha próbálkozik, sőt kért, hogy tanítsam meg. Éjjel is ketten megyünk a gyerekhez, ő vigasztal, míg én tápszert készítek, aztán ő etet. Egy héten többször is van időm olvasni, habfürdőzni, mert a férjemnek evidens, hogy nekem is kell szünet, gyerekmentes idő. Hozzá se mentem volna, ha nem ilyen lenne. Miért kellett ezt erőltetni? Most van egy gyereked, de a családosdit senki se élvezi igazán. Te kivagy a gyerek miatt, a párodat meg nem érdekli. Fantasztikus gyerekkora lesz így a gyerekednek. Megérte így ezt az egészet a nyakadba venni?
2019. jún. 29. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!