Néha úgy érzem, megbolondulok már. Ilyenkor nektek mi segít?
4 és 2 évesek. Elsővel veszélyeztetett voltam, 5 éve vagyok itthon. Most már fél állásban dolgozom, de ettől nem jobb, hanem rosszabb lett a helyzet. Maximalista vagyok, szerintem, és nehezen bírom, hogy semmit nem csinálok "rendesen", csak "félgőzzel". Folyamatosan pakolok, takarítok, dolgozom, tanulok, hogy ne maradjak le, és ezerszer elmondok dolgokat, mégis az agyamra tudnak menni estére már. Heti 1 szabadnapom van, de nem tudom kipihenni magam, valahogy nem attól függ, hogy el tudok -e menni inni egy teát, vagy sétálni. Nem múlik a stresszérzés, csak a sírás kerülget egész nap és egyszerűen tele van a tököm az egésszel.
Mit tesztek, amikor betelik a pohár?
Én megnézem az újszülött kori képét, most másfél éves. 36 hetesen született 2400 g-mal.
Nagyon sokat aggódtunk érte, nehez volt az első fél év.
Igaz, hogy hisztis, hogy akaratos, hogy kiakaszt sokszor, de itt van velünk, és ez a lényeg!
Ha a félállast nem -bírod, mert csak nehezebb lett, hagyd abba. Majd visszatérsz rá egy év múlva. Ne akarj egyszerre mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!