Akinek anyagi okok miatt nem lehet gyereke vagy több gyermeke az hogyan fogadta ezt el? Vagy hogyan sikerült mégis kilábalni ebből?
18# magyon okosnak hiszed magad... Ilyen albérlet árak mellett ha még gyereket is vállal valaki, hogy lesz pénze önerőre ha eddig nem volt? Én inkább fizetem 15 évig a hitelt, mint hogy havi 100-150 et dobjak ki az ablakon.
És nem igaz, hogy nehéz albérletet találni? Nézzél már körül az otthon témakörben kicsit... Lassan olyan lesz, mint egy állásinterjú..
"Ajánlom Csernok Miklós blogját (kiszámoló), pontosan levezeti, hogy valójában miért nettó baromság meztelen hátsóra lakást venni azzal a címszóval, hogy "inkább a hitelt fizetem, mint az albi pénzt", és bizony kiderül, hogy anyagilag sokkal jobban megéri albiban lakni, mialatt akár némi önerőt is összekaparhat az ember egy leendő ingatlanhoz."
Én is követem a blogjat, de te rosszul értelmezed. Amit akkor írt, az akkor volt igaz, amikor a lakáshitel kamatok 10% fölött voltak.
Ma ez másként van. Béka segge alatt vannak a lakáshitel kamatok, még sok évre fix kamattal is. Kevesebbet kell rá fizetni mint ugyanolyan albira, de ez még ráadásul egy idő után a sajátod lesz.
Jelenleg albiban csak azok a szerencsétlenek élnek, akik nem tudtak még önerőre összerakni egy minimális pénzt. (és persze ezen kívül azok, akik nem tudnak számolni, csak elhiszik egy sok évvel ezelőtti cikk ma már nem aktualis tartalmát)
En úgy látom, hogy neked nem anyagi okaid vannak hanem egészségügyi! A leírás alapján kb örülhetsz ha bárhogy is sikerül egy baba.
Nem az anyagi gondok lesznek nehezek, az viszonylag könnyen megoldható ehhez képest.
Lehet hogy Budapesten többet keresnék de többé is kerül az albérlet,pajzsmirigy nem gond gyógyszer mellet,az ír nem ismerem ,
Viszont én inkább azt javaslom hogy sporolhatok össze egy kis pénzt és keres külföldön egy jó fizető állást .
"Úgy látom, az összes nagy megmondó anyuka idetalált a kérdéshez"
Te komolyan azt hiszed, hogy ide csak nők járnak?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!