Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha úgy erzem...

Mit tegyek, ha úgy erzem bekattanok, nem bírom tovább így “bezárva”?

Figyelt kérdés

1 eves a kislanyunk.

Férjemmel egyszerűen sehova nem megyünk, semmi programot nem csinálunk.

Nagyon szeretem a kislányomat, de már kezdek kikeszulni, fojtott düh van bennem, nem bírom.

Nincs akivel beszelgessek, hétvégén sehova nem megyünk, a kikapcsolódás nekem annyi, hogy elmehetek bevásárolni.

Férjem sehova nem akar menni, semmit nem csinálunk.

Egy babas barátnőm van de ok mennek mindenfele. Nem is nagyon ér ra mert mindig van program. Nyilván nem furakodhatok be az ő csaladjukba. De fogalmam sincs mit tegyek, úgy értem bedilizek így :(

Volt valakinek hasonló?

2019. jún. 8. 19:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
20%

A férjed nyilván egész héten dolgozik, hogy eltartson téged a gyerekkel, ezért nincs kedve hétvégén lődörögni. Hagyd hétvégén pihenni, mert ha kidől, nem lesz kenyérkereső, és akkor meg az lesz a baj.

Csinálj hétközben programot a gyerekkel együtt, majd megszokja a zajos környezetet, a buszt, az embereket, előbb-utóbb úgyis meg kell szoknia. Látogasd meg a szüleidet, rokonaidat, barátaidat, nem értem, miért vagy egyedül és miért nem mozdulsz ki.

2019. jún. 8. 20:35
 12/26 anonim ***** válasza:
37%
Hiba csúszott a sztoriba Nazzi, most fiad van vagy lányod ?
2019. jún. 8. 20:36
 13/26 anonim ***** válasza:
13%
Irasd be bölcsibe te meg dolgozz. Megértelek de a férjed is.
2019. jún. 8. 20:43
 14/26 anonim ***** válasza:
47%
Gyerek előtt mit csináltál? Barátnők?
2019. jún. 8. 20:58
 15/26 piroska és a farkas ***** válasza:
87%
Miért, aki otthon van a gyerekkel, az nem tesz hozzà ugyanannyit a csalàdi élethez, mint aki munkahelyen dolgozik? A férj pedig, ha Apa, akkor igenis legyen intenzíven apa a hétvégén. Nem csak anyagi felelősséget kell vàllalni egy gyerekért.
2019. jún. 8. 21:17
 16/26 anonim ***** válasza:
17%
Attól még, hogy nem viszi szórakozni a családot minden hétvégén, attól még lehet apa. Bocs, de ha a kérdező unatkozik otthon, ne a férjétől várja el, hogy szórakoztassa.
2019. jún. 8. 22:18
 17/26 piroska és a farkas ***** válasza:
81%
Én egy szóval nem mondtam, h vigye szórakpzni minden hvégén, de mondjuk kéthetente egy szombat délutànt vacsi- fürdetés- fektetéssel együtt alap, h egy apa meg tudjon csinàlni, a közbeeső szombatokon meg ő kapjon lehetőséget olyan pihenésre, ami őt tölti.
2019. jún. 8. 22:39
 18/26 anonim ***** válasza:
75%

15-nél a pont! KETTEN vállalták a gyereket ami azt jelenti, hogy az apa is legyen apa. Elmegy az apa melózni van reggeli szünet majd kávé szünet. Az anyának nincs ilyen. Ha elalszik a baba napközben, akkor kezdődik a házimunka vagy ebéd készítés. Nincs olyan hogy hoo 9 óra most fogom magam otthagyom a "munkám" (a gyereket) és reggelizem, vagy kávé szünet és na most pihenek és megkávézok. Olyan sincs, hogy tegyük fel 14:00 lejárt a munkaidő és ennyi volt. Azt sem lehet hogy fáradt vagyok és most lefekszem pihenni főleg ha már mászik vagy megy mert figyelni kell.

Ha pedig éjszaka felkel a gyerek igenis fel kell hozzá kelni, nem fordulhatunk meg a másik oldalra, hogy én nem kelek fel mert holnap dolgozom. Mi ezeket nem tehetjük meg, ha szinte semmit nem aludtunk éjjel másnap akkor is toppon kell lenni. Ezért van szüksége az anyának kikapcsolódásra és nyugalomra néha, mert a napi monotonba bele lehet őrülni!

2019. jún. 8. 23:20
 19/26 anonim ***** válasza:
83%
Na azt azért kizártnak tartom, hogy a kedves bekattant anyuka azt se tudja, hogy fia van, vagy lánya. Egy ilyen érdektelen kamukérdést minek kiírni?
2019. jún. 8. 23:48
 20/26 anonim ***** válasza:
Lehet hogy egyszerűen csak nem akarta,hogy felismerjék a kérdés alapján,ebből nem kell rögtön kamura gondolni. Én is volt,hogy a 8 éves lányom helyett,7 éves fiamat írtam a kérdes jellege miatt.A probléman nem valtoztat...
2019. jún. 9. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!