Mit tegyek, ha úgy erzem bekattanok, nem bírom tovább így “bezárva”?
1 eves a kislanyunk.
Férjemmel egyszerűen sehova nem megyünk, semmi programot nem csinálunk.
Nagyon szeretem a kislányomat, de már kezdek kikeszulni, fojtott düh van bennem, nem bírom.
Nincs akivel beszelgessek, hétvégén sehova nem megyünk, a kikapcsolódás nekem annyi, hogy elmehetek bevásárolni.
Férjem sehova nem akar menni, semmit nem csinálunk.
Egy babas barátnőm van de ok mennek mindenfele. Nem is nagyon ér ra mert mindig van program. Nyilván nem furakodhatok be az ő csaladjukba. De fogalmam sincs mit tegyek, úgy értem bedilizek így :(
Volt valakinek hasonló?
Hétköznap miért nem jársz el a gyerekkel ?
Én pár hónapos korától jártam, faluban laktam , óránként volt busz ami 20 percre volt gyalog , a város pedig 30 percre a busszal. Ezt hetente négy alkalommal megcsináltam. Baba - mama klub, ott találtam barátnőket, Babaúszás, torna. Nem a kifogásokat kerestem, hanem mentem. Így nagyjából a hét minden napján csak reggel meg este voltunk otthon. Ehhez alkalmazkodott a babám is, órákat aludt a babakocsiban. És legalább szocializálódott.
Ilyen helyeken tudsz barátnőket is szerezni.
Senki nem ér ra, kisfiam pedig nem nagyon bírja az ilyen hangos helyeket. Elmegyek vele vásárolni, sétálni, de egyedül nagyon rossz.
Nem tudok szólni senkihez, kb már mások eletet nézem videokon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!