Gyerekvállalás? Véleményeket kérek!
Igaz még elég fiatal vagyok, de én már 18 évesen biztos vagyok benne, hogy nem szeretnék gyereket. Nincs türelmem a gyerekekhez, még aranyosnak se találom őket, ráadásul - lehet önző dolog - de én nem akarom a saját szabadságom feláldozni (mert fel kell). Nem tudnám jól nevelni, így nem is akarok gyereket.
Akik szintén nem szeretnének gyereket, miért nem? Akik hasonlóan gondolkoztak ennyi idősen végül változtattak a véleményükön? Ha igen, minek a hatására?
Az h mennyibe kerul egy gyerek az rajtad all.
De !
Nem attol leszel jo anya h milliokat koltesz ra. Hanem attol ha a legnagyonn kosz rendetlenseg kozepen leulsz hozza a foldre es onfeledten rajzoltok jatszotok.
Nem a 300e babakocsi kell a gyereknek hanem az h ne a telod nyomkodd mikor ra figyelhetnel.
Nem a korulmenyektol leszel jo anya hanem belso igenybol.
A szuloi mintat nehez atlepni.
Hű, mennyi válasz érkezett.
Követem és szeretem a Gyermekmentes övezet oldalt, raknak ki nagyon érdekes cikkeket, de helyén kezelem az információkat. Nagyon tisztelek mindenkit, aki hajlandó áldozatokat hozni és gyereket vállalni, viszont azokat is megértem, akiknek ehhez nincs kedve.
Természetesen nem most szeretnék szülni, de úgy gondolom elég jól ismerem magam, nem lennék alkalmas szülőnek. Persze tizen x év alatt lehet mégis akarok majd gyereket, de alkalmasabb szerintem sose leszek.
Semmi probléma :)
Valóban sokan radikálisan állnak a témához, vannak azok, akik gyűlölik a gyerekeket, meggyőzhetetlenek és komplett idiótának tartják azt, aki szül. Illetve vannak azok, akik konkrétan az emberiség szégyenének gondolják azokat a nőket akik nem vállalnak gyereket (férfiaknál ilyen nincs, nem tudom megfigyeltétek-e).
Ezekkel nem is nagyon lehet mit kezdeni, de egy értelmes beszélgetést, ami eddig itt zajlik szívesen lefolytatok bármikor :)
Naponta kiír egy 18-22 év közötti hogy nem akar gyereket. Ez korosztályos jellemező lett. 5-6 évesen utáltuk a fiúkat, 7-10 évesen meg nem akartunk soha csókolózni mert az fúj de gusztustalan. 18-huszonka között meg gyerek nem kell. Hidd el, felnősz és más lesz majd ez is.
A FB-os említett csoport meg egy ostoba, tiszteletlen és paraszt banda, 90%-ban. Nekem 3 ismerősöm tagja:
- egy örökgyerek aki 35 évesen még a papanál lakik
- egy szteroidon élő izomagy akit megcsalt a csaja azóta minden nőt qrvanak tart és családot se akar
-egy szintén 35-ös csaj aki a 2 kutyájáról posztol napi 50-szer, tipikus "macskásnő" csak nem macskákkal hanem kutyakkal fog megöregedni akiket majd kitömet és azokhoz beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!