Szerintetek is levan maradva az 1 éves kisfiam?
Van aki azt mondja keveset tud és levan maradva. Leírom miket tud:
Pápát érti de nem int
Testrészeket érti de nem mutat
Ha hívom jön
Ha kérem a kezében lévő tárgyat odaadja
Ha kérem lecsücsül
Puszit kérésre ad
Anya baba megmutatja képen
Érti mi a Dádá
Volt hogy rázta a fejét valamire hogy nem de ezt sem mindig csinálja. Van hogy azt veszem észre hogy tudatos amikor csinálja de mikor nem csinálja akkor meg azt gondolom lehet előtte sem volt tudatos.
Járni már 1 hónapja jár. Fizikailag minden a legnagyobb rendben van
Nekem másfél éves a lányom.
Szerintem full normális amit írsz. Ezek a dolgok majd még most fognak csak igazán jönni.
Túlaggódod szerintem is. Az én védőnőm ugyanilyen,már megtanultam elengedni a fülem mellett.
Neha en is aggódom,mert a másfél éves fiam még nem beszél. Mindent megért,meg halandzsázik a maga nyelvén,de még egy értelmes szót sem mondott. A védőnő szerint azért,mert mindent megértünk,amit akar. És csináljak úgy,mintha nem érteném. Na,én meg ezt nem csinálom. Miért sírjon,ha nem muszáj?
Engem egy dolog zavar,h ha belemerül vmi játékva,akkor hiaba szólok neki,olyan,mintha észre sem venné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!