Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Teljesen kész vagyok ekkora...

Teljesen kész vagyok ekkora nagy baj van?

Figyelt kérdés

7 hónapos a babám.

Még szoptatok.

Elmentem nemrég saját nődokimhoz aki azt mondta ne foglalkozzak vele még se vizsgált most ma elmentem egy másikhoz aki onkológus is meg nődoki és megtapintgatta a mellém es azt mondta lehet fobidandeoma vagy micsoda de nem meg határozható képletet írt a leletre.

Azt mondta vékony vagyok nem tapintható zsíros állományok sincs szinte és valószínű jóindulatu na de beutalt emlő uhra...

És azt mondta leletek menjek vissza.

Teljesen kész vagyok még csak 20 és fél éves szoptatok és lehet nagy a baj?

2019. máj. 27. 12:00
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Nekem ha jobban belegondolok a bal mellemben ez a szoptatás eleje óta ott van.
2019. máj. 27. 13:45
 22/28 A kérdező kommentje:
Egyébként ez a doki is ott magyarázott hogy vékony vagyok azért lehet ez a csomó ott zsíros állományt nem tapintott és elsőként azt mondta ez a fibodendoma az
2019. máj. 27. 13:48
 23/28 anonim ***** válasza:
43%
Nyugi már! Menj pszichiáterhez inkább, tulparázod.
2019. máj. 27. 14:48
 24/28 anonim ***** válasza:
Normálisnak, aranyosnak tűnik a dokid. Ha gond lenne megmondaná. Nem paráztatott be, csak Te aggódsz túl sokat. Főleg, hogy azt mondod, hogy a szoptatás óta ott van.
2019. máj. 27. 14:51
 25/28 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a hóvirág okozhatta a bajt.
2019. máj. 27. 15:28
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez az aranyeső volt, nem a hóvirág. Szerintem még a guccsi parfüm is okozhat ilyen csomót. De gyorsan töröltesd ezt a válaszomat is, csak nehogy utána a kérdésed is repüljön Nazzikám...
2019. máj. 27. 18:26
 27/28 anonim ***** válasza:
A rákszűrés eredménye nem tudom, hogy jön ide, az méhnyakrákot néz, ez meg mellrák lenne. De még csak az sem.
2019. máj. 27. 18:34
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Nazzi, lehet a szemedből mentek oda férgek.
2019. máj. 27. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!