Teljesen kész vagyok ekkora nagy baj van?
7 hónapos a babám.
Még szoptatok.
Elmentem nemrég saját nődokimhoz aki azt mondta ne foglalkozzak vele még se vizsgált most ma elmentem egy másikhoz aki onkológus is meg nődoki és megtapintgatta a mellém es azt mondta lehet fobidandeoma vagy micsoda de nem meg határozható képletet írt a leletre.
Azt mondta vékony vagyok nem tapintható zsíros állományok sincs szinte és valószínű jóindulatu na de beutalt emlő uhra...
És azt mondta leletek menjek vissza.
Teljesen kész vagyok még csak 20 és fél éves szoptatok és lehet nagy a baj?
És ha idegeskedsz, akkor nem lesz ott a gyereked vagy mi? De, csak még azt sem fogja érteni, hogy anya miért ilyen rosszkedvű.
Ne azokat támadd már amúgy, akik segíteni akarnak neked.
Szoptatok 6 hét letelte ota és még is van
Plusz kérdezte most ez a doki mi van a rakszures eredményével amit a másik doki adott oda kb 2 hete hogy tökéletes.
Nekem ugye az a másik doki kísérte végig a terhessegem és először is őt kerestem fel ezzel amikor is azt mondta jókedvűen hogy nyugodjak meg semmi baj rakszuresem tokej menjek haza és hozzak a pici rol neki kepet.
Erre most meg ez beparaztat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!