Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Teljesen kész vagyok ekkora...

Teljesen kész vagyok ekkora nagy baj van?

Figyelt kérdés

7 hónapos a babám.

Még szoptatok.

Elmentem nemrég saját nődokimhoz aki azt mondta ne foglalkozzak vele még se vizsgált most ma elmentem egy másikhoz aki onkológus is meg nődoki és megtapintgatta a mellém es azt mondta lehet fobidandeoma vagy micsoda de nem meg határozható képletet írt a leletre.

Azt mondta vékony vagyok nem tapintható zsíros állományok sincs szinte és valószínű jóindulatu na de beutalt emlő uhra...

És azt mondta leletek menjek vissza.

Teljesen kész vagyok még csak 20 és fél éves szoptatok és lehet nagy a baj?

2019. máj. 27. 12:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
82%
Véletlenül nem vagy terhes?
2019. máj. 27. 12:37
 12/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes hisz épp menstruálok is. Egyébként sem élek most nemi életet mivel a sors fintora hogy épp exem lett a gyerekem apjabol külön mentunk egy hónapja
2019. máj. 27. 12:45
 13/28 A kérdező kommentje:
Szóval nem szexeltem kb 2 hónapja
2019. máj. 27. 12:47
 14/28 anonim ***** válasza:
93%

És ha idegeskedsz, akkor nem lesz ott a gyereked vagy mi? De, csak még azt sem fogja érteni, hogy anya miért ilyen rosszkedvű.

Ne azokat támadd már amúgy, akik segíteni akarnak neked.

2019. máj. 27. 12:49
 15/28 anonim ***** válasza:
83%
Jaj, én is ilyen kis hisztérika voltam, aztán 23 évesen tényleg beteg lettem, utána megedződtem a sok kórházba járástól. Figyi, nagyon sok nőnek van csomó a mellében, mindenkinek azt írják a papirjára, hogy nem tudják hogy milyen csomó van ott, mert azt csak az uh, meg a mammográfia mutatja ki. 20 évesen amúgy abszolút nem valószínű, hogy mellrákod lenne, de ha mégis, akkor az egy jól gyógyítható betegség.
2019. máj. 27. 12:56
 16/28 anonim ***** válasza:
93%
Nazzi?
2019. máj. 27. 12:56
 17/28 anonim ***** válasza:
90%
Nazzi b+ neked minden héten van valami bajod.. egyszer agyverzes egyszer daganat.. jövőhéten mi lesz? Pikkelysömöröd?😒😂
2019. máj. 27. 13:11
 18/28 anonim ***** válasza:
Amíg nincs meg minden eredményed addig kár parázni. Majd, ha kiderül, hogy baj van, utána ráérsz aggódni, keseregni és sírni. Plusz azt írod, hogy pont megvan. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem menzesz előtt pár nappal már kezd feszülni, fájni és érzékennyé válni a mellem. Ez a menzesz végéig meg is marad általában.
2019. máj. 27. 13:13
 19/28 anonim ***** válasza:
87%
Nazzziii
2019. máj. 27. 13:29
 20/28 A kérdező kommentje:

Szoptatok 6 hét letelte ota és még is van

Plusz kérdezte most ez a doki mi van a rakszures eredményével amit a másik doki adott oda kb 2 hete hogy tökéletes.

Nekem ugye az a másik doki kísérte végig a terhessegem és először is őt kerestem fel ezzel amikor is azt mondta jókedvűen hogy nyugodjak meg semmi baj rakszuresem tokej menjek haza és hozzak a pici rol neki kepet.

Erre most meg ez beparaztat

2019. máj. 27. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!