Ti mikor mentetek vissza dolgozni?
Figyelt kérdés
Gyereket hogy oldottatok meg? Hany honapos volt? Bolcsibe jart?2019. máj. 12. 12:01
1/8 anonim válasza:
1,5 éves volt a lanyom. Bölcsődés volt.
3/8 anonim válasza:
3 év 2 hónaposan kezdte az ovit a lányom, köv hónapvan mentem vissza a korábbi munkahelyemre
4/8 anonim válasza:
A nagy 18 hónapos volt, a kicsi 22. A nagy nem tudott a bölcsibe beszokni, így mamával volt 1 évet otthon, aztán hazajöttem, amikor 32 terhes voltam a kicsivel, majd 1 hónapja töltötte a 3 évet, hogy ment oviba, de csak délig, hisz itthon voltam. A kicsi sokkal karakánabb egyéniség, ő bölcsibe ment egyből és zökkenőmentesen beszokott. Mindkétszer hamarabb kellett visszamennem, mint ahogy eredetileg terveztük, de visszanézve jól volt ez így.
5/8 anonim válasza:
22 honaposan bölcsibe. Azonnal beszokott.
6/8 anonim válasza:
21 hónaposan kezdte a bolcsit, én akkor még a szabimat töltöttem, másfél hónappal később munkába álltam.
7/8 Tubarózsa válasza:
9,5honaposan 4órásba késöbb 6órásba, most juniustol leszek 8oras ujra. Holnap lesz 20honapos. Bölcsibe még nem jár; apával és anyukámmal felváltva megoldjuk. A munkarendem nem a klasszikus napi 4-6-8ora, hanem +12, igy havi szinten kevesebb napot megyek. Pl marc, apr a 31/30napbol 7-8napot dolgoztam. Nekem ez igy tökéletes. Munka mellett marad idő a családra is meg a háztartásra is :)
Várom a lepontozást..... :/
8/8 anonim válasza:
Nekem 3gyerekem van, viszonylag kis korkülönbséggel születtek egymás után és így 8évet voltam velük itthon, a legkisebb volt 3,5 éves, mikor kezdte az ovit. Beszoktatás után álltam vissza dolgozni, napi 8órába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!