Nektek mennyi idős volt a kisgyereketek mikor vissza mentetek dolgozni szülés utàn?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 12. 21:47
2/18 anonim válasza:
3 éves múlt. De csak azert mert lebeszeltek a bolcsirol.
A kicsi 2 évesen megy bölcsibe.
3/18 anonim válasza:
1volt, semmiképp nem akartam 2-3 évig otthon ülni.
4/18 anonim válasza:
1 6 honapos
2: 4honapos
3: 14 hónapos lesz
5/18 anonim válasza:
19 hós korában. (Külföldön élek, itt átlag 4-6 hósan mennek a babák bölcsibe, úgyhogy engem már így is ufónak néztek).
Másodikkal 2 éves korában tervezek majd visszamenni (még pocakban).
7/18 anonim válasza:
Itthonról pár órában 3 hós koruktól, és 2 évesen mentek bölcsibe.
8/18 anonim válasza:
A nagy pont 2 éves volt. A kicsivel is így tervezem, ő 2 éves 3 hónapos lesz mikor kezdi a bölcsit, én meg megyek vissza.
9/18 anonim válasza:
3 év 2 hónaposan kezdte az ovit, akkor mentem vissza a korábbi munkahelyemre.
A második baba még sajna várat magára, de vele is hasonlóan tervezem.
10/18 anonim válasza:
Itthonrol dolgoztam heti 16 oraban 5 honapos koratol, 22 honaposan lett bolcsis, akkor pedig heti 24 ora. (Szinten kulfold, itt altalaban 1 eves kortol mennek vissza az anyak, de van, aki mar elobb, es 2-ig tart a legtobb helyen a bolcsi, ovi, nekem szerzodeses, gyerek mellett jol varialhato munkam volt, mielott megszuletett, meg akartam tartani, akkor kaptam hatarozatlan szerzodest, igy most a masodikkal mar eleve kihasznalom teljesen az 1 evet, de lehet, hogy ennel meg tobbet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!