Mi a véleményetek egy gyermek nélküli védőnőről, aki állandóan a tankönyvvel hozakodik elő?
Figyelt kérdés
Tudjátok "a tk. szerint ezt meg azt kell csinálnia a babának...stb. " Nyakra járos fiatal aranyos, de nem érti meg, hogy a gyakorlatban mások a gyerekek, mint a tankönyvekben. Mindenben okoskodik. Volt ilyen tapasztalat, hogy koptattátok le vagy egyáltalán le lehet az ilyen ember valahogy szerelni?2019. máj. 11. 13:41
11/14 A kérdező kommentje:
Lényegében átgondolva igazatok van. Lehet én reagálom túl a dolgot. Igazság szerint engem az zavar, hogy minimálisan sem tud a tankönyvtől elszaladni. És, ha mondjuk már járnia kéne 1éves kortól (ez csak példa) akkor már egy évesen hivogatott, hogy kéne neki. A kanállal evést szimplán nem akarja, nem is erőltetem, mert ügyes kezű csak lusta egyedül fogni. Onnan tudom, hogy már kezébe adtam sikerült is neki, de vissza adta a kezembe. 😅 Havonta viszem tanácsadásra és annak ellenére kijár utána egy héttel... Pedig semmi probléma nincs nálunk. Tiszta lakás, a kisfiunkat rendesen gondozzuk szeretjük, neveljük. És konkrétan ez már zavaró. Kiviszem tanácsadásra ott vagyunk egy órát utána jön rá egy hétre és itt tölt kettő órát. Nekünk ez terhes, talán azért is vagyok kiakadva. Menjen oda ahol segíteni kell vagy problémás a környezet...
2019. máj. 12. 12:44
12/14 anonim válasza:
Enyemnek kettő van mégis hülye mint a segg. 30 előtt van
13/14 anonim válasza:
Amúgy úgy lenne a hivatalos hogy egyszer te mész egyszer meg ő megy hozzátok.
14/14 anonim válasza:
Egy eves kor utan minden 3 honapban kell latogatnia, es neked is olyan idoszakonkent kell menni hozza. Vedono vagyok, szoval van egy kis hozzaertesem :) Ha nincs gond, nem kell eroltetni a dolgot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!