Mit lehet tenni, ha apósom állandóan azzal cukkol, h9gy azért szültem császárral, mert féltem az ágyekomat?
Amúgy sem túl jó a kapcsolatunk, mert a férjem miattam hsgyta ott az első feleségét, de most nem ez a lényeg. A munkámmal, a nevemmel mindenen talált eddig fogast, hogy cseszegethessen.
A császárnak megvokt az oka, több rizikófaktor is volt: Ikrek, rossz fekvés, 40 feletti eletkor.
Gondolom, az apósod máig sajnálja az előző menyét, veled (mint az okozóval) nem tud megbékélni.
A fiával is haragot tart?
Nyilván, ő már csak tudja, hogy milyen egy szülés... :D
"Amúgy sem túl jó a kapcsolatunk, mert a férjem miattam hsgyta ott az első feleségét"
Egyébként itt van a kutya elásva. Az ő szemében te szétromboltál egy családot. A lelkiismereteddel neked kell elszámolni, hogy tényleg így volt-e.
"Tudja papa, ez így van. A fia úgy szereti, ha szűk. És maga?"
De a férjed miért nem áll ki érted? Neki kéne a perverz apját a helyére tennie. Semmi köze a vaginádhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!