Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti beperelnétek az exeteket...

Ti beperelnétek az exeteket apaság elismeréséért és gyerektartásért, aki még a terhesség elején megpattan?

Figyelt kérdés
Ja és 100%, hogy az övé a gyermek.
2019. máj. 1. 21:27
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:

Nincs se a tetoválással bajom, se a transzvesztitákkal, leszbikkel, melegekkel, kreol bőrűekkel... Sok mindent tolerálok, de szemet hunytam sokáig afelett, hogy csalt (5 évig), bármikor, bármennyi időre jó szívvel engedtem el vele a gyereket, még külföldre is hetekre, mikor hazavitte ünnepekre Erdélybe a szülőfalujába. Én aludtam a matracot, mikor jött hozzánk,főztem kávét neki. Hátba szúrt. Kösz, hogy én vagyok a mocskos szemétláda.

És na jó, be állom, az a mocskos igazság, hogy ez csak egy homokszem a sivatagban, a rossz tapasztalat. 95%-ban azért nem akarok pereskedni, mert a fiam apja nem csak elvagyunk, jaj de helyes.. tini szerelem volt, hanem tényleg igazán szerettem és ha nem csalódtam volna benne, talán még mindig szeretném, és pont emiatt nem bírnám idegekkel ezt a macerát. Nekem nem kell a pénze, a fiamnak van sok nagy- és dédszülője, aki elkényeztesse, s bármilyen egy szégyen pasi, nem akarom sem őt, sem magamat bántani. Igen, önző vagyok. A gyerek biztos hiányolni fogja. Felőlem meg is kereshet, ha legalább 14-16 lesz, és addig ő sem jelentkezik. Most viszont képtelen vagyok erre. Én.

2019. máj. 2. 07:59
 32/51 anonim ***** válasza:
96%
Olyat nem lehet lepapírozni, hogy lemond a gyerekről. Ilyet csak akkor lehet, ha valaki más örökbe fogadja. Pl ha lesz új párod. Ha nem akarsz tőle semmit, akkor egyszerűen diktáld be ismeretlennek az apát és reméld, hogy sosem kerül elő.
2019. máj. 2. 08:08
 33/51 anonim ***** válasza:
50%

Én igenis mennék ügyvédhez, bíróságra az apaság elismeréséért és a gyerektartásért. Az a pénz a gyerekre jár, ha nincs is rá szükséged, akkor bankszámlára kerülhet, jó lesz majd később.

Értem én, hogy az apaság jogokkal is jár, nem csak kötelezettséggel, de ilyen hozzáállással úgysem fog igazán igényt formálni ezekre a jogokra

DE

mit mondasz a gyerekednek, ha mondjuk 8-10 évesen megkérdezi, hogy hol az apja? Ha lázadó kamaszként számon kéri rajtad az "ismeretlen apát"? Hazudsz neki egy életen át?

2019. máj. 2. 08:31
 34/51 anonim ***** válasza:
22%

33!

Az addig ok, hogy a gyereknek jár. De apuka baxik ám fizetni, a gyerekkel nem törődik, nem latogazja9, mert nem érdekli, akkor minek? Csak azért, hogy mindenbe beleszólhasson a szép magyar törvények miatt?

2019. máj. 2. 08:36
 35/51 anonim ***** válasza:
0%
A terminátor mégis olyat nyújtott neki, amit te nem tudtál.
2019. máj. 2. 08:48
 36/51 A kérdező kommentje:

Nyilván nem fogok a fiamnak hazudni az apjáról.

A terminátor meg nem érdekel mit tud nyújtani neki, őt én hagytam el, ő meg sokáig kapadozott még, de már késő volt, a gyerek miatt pár hónapig megpróbáltam folytatni, de teljesen elhidegültem addigra tőle. Egy cseppet sem vagyok féltékeny, nem éreznék iránta semmit, hidegen hagyna teljesen, ha nem hülyítette volna ennyire meg és fordította volna ellenem, vagy csupán támogatta és fokozta volna az ellenérzéseit.

2019. máj. 2. 09:10
 37/51 A kérdező kommentje:
Mármint hogy a másik exem új nője mit tud neki nyújtani. Így egymás után írva zavaros lett.
2019. máj. 2. 09:11
 38/51 A kérdező kommentje:
Valóban, szépek ezek a törvények, pereljem és "erőszakoljam meg", mert neki jogai vannak, illetve, hogy legyenek. Jól hangzik. ☺️
2019. máj. 2. 09:32
 39/51 A kérdező kommentje:

Kicsit olyan, mint a feminizmus, jogokat akartunk, de mellé kötelességeket és plusz elvárásokat kaptunk. Akármerre forgatjuk ezt, hogy hátul legyen a repedés, ami el van k-rva, az el van k-rva.

Jöjjön csak és éljen a jogaival! Ja, hogy nem szeretne. Elment. Sőt, menekült.

Hogy a fiamnak is joga lenne az apjához? Igen, volna. Van. De attól ez még olyan marad, mint a fing és az erőltetés. Majd megkeresi és pofára esik (ha addig nem kap észbe és kerül elő). Kényszeríteni bármelyiküket is nem értem minek.

2019. máj. 2. 09:50
 40/51 anonim ***** válasza:
Én beöerelném, és nem csak a pénz miatt. Hanem mert így le van tudva a gond. Ha jogokat akar öt év múlva és téged perel be, mert elszakítottad a gyerekétől, akkor hol vagy előrébb? Fizetheted az elbukott pert, meg a dns tesztet is. Így meg úgyse fogja elvinni, mert megvan rá a lehetősége.
2019. máj. 2. 09:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!