Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti beperelnétek az exeteket...

Ti beperelnétek az exeteket apaság elismeréséért és gyerektartásért, aki még a terhesség elején megpattan?

Figyelt kérdés
Ja és 100%, hogy az övé a gyermek.
2019. máj. 1. 21:27
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

Hm... Most még biztosan lemondana a jogairól, az szent, ezt meggondolom mindenképpen...

És persze, hogy tudok róla, tapasztalat, lányom apjával pontosan így jártam!

2019. máj. 1. 22:43
 22/51 anonim ***** válasza:
24%
A pénz a gyereknek jár, nem az anyának, idióták, jó lenne végre felfognátok azzal a parányi szánalmas agyatokkal.
2019. máj. 1. 22:46
 23/51 anonim ***** válasza:
56%
Hát én nem tudom.Szerintem mondjuk mikor 6 évig egy anya egyedül neveli a gyereket az apa azon kívül, hogy fizeti a gyerektartást nem tart kapcsolatot a gyerekkel kevés esély kb 0% van arra, hogy a bíróság neki ítélje a gyereket csak mert úri kedve épp úgy hozta, hogy mégis akarná...Ez normális helyeken nem így működik.Ott ahol az anyától egy apa el tudja venni a gyereket komoly gondok vannak.Saját rokonságba láttam, hogy a rendezett életű ,saját házzal, biztos megélhetéssel, stabil élettel rendelkező apuka nem ment semmire a bíróságon pedig az anya trehány,nemtörődöm volt a gyerekkel.Bulikázni járt orrba -szájba,részegen mászkált haza stb..stb..Ez nem volt elég hiába volt bizonyítható.A magyar törvények az anyát védik és neki kedveznek.
2019. máj. 1. 22:53
 24/51 A kérdező kommentje:
Ő kb. havonta tartotta a gyerekkel a kapcsolatot, illetve azelőtt is távkapcsolatban voltunk. 6 éves a gyerek, az új maca telebeszélte a fejét, és most a felügyeleti jogot akarja. A per egyelőre folyik. Az viszont tisztább lehet így, miért nem akarok apukától semmit, ha ő sem akarja... Szarba lépni egyszer is elég. Jobb a békesség.
2019. máj. 1. 23:11
 25/51 A kérdező kommentje:
Persze azt is mind tartom, amiket eddig mondtam. A másikból pedig a szar is kiperelem, ha lehetséges, de vele egészen más a helyzet. Mondjuk az, hogy hátba szúrt...
2019. máj. 1. 23:16
 26/51 anonim ***** válasza:
54%

Igen

Birosagra mennek es legalabb a gyerektartast kiszednem belole.

Jo lesz majd a gyereknek ha nagy lesz pl egyetemre lakasra kocsira barmire.

Szoval igen perre vennem a dolgot.

Engem ez nyugtatna meg h legalabb anyagilag hozzajarul

2019. máj. 2. 06:11
 27/51 anonim ***** válasza:
20%

Ja, hogy te előadtad neki, hogy nem lehet gyereked mert "alacsony a hormonszinted"? Ez szerinted nem átb.aszás?

Egészen a pártodon voltam addig, míg ez ki nem bújt a zsákból a" terminátor kinézetű transzi fejű luvnyájval" együtt...

Szánalmas vagy. Csak a gyereket sajnálom. Se normális anyja se apja.

2019. máj. 2. 06:19
 28/51 anonim ***** válasza:
95%
Bepereltem, bár nálunk akkor az apasági már megvolt, csak ő meggondolta magát. Ha tudom előre a jövőt, nem lenne apasági és per sem. Csak az idegeskedés volt vele, a xarakodas, hogy ő sose akarta a gyereket, fizetni a 16 év alatt egyszer sem fizetett.
2019. máj. 2. 06:22
 29/51 A kérdező kommentje:

Mint írtam, NEM mondtam el ezt a kis részletet neki. Tehát Ő nem is számított arra, hogy hitegethet, és majd emiatt nem sikerül.

A lányom apja pedig egy férfinak kinézetű, 180cm magas, rövid hajú, tetovált nővel jött össze, aki arra biztatja, hogy vegye el tőlem a gyereket, hát szerintem az ilyet úgy hívom, ahogy akarom.

2019. máj. 2. 07:01
 30/51 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem meg nem sok közöd van ahhoz, hogy kivel van a volt férjed.

Inkább gondolkozz el azon, hogy mennyire szeretnéd előítéletesen nevelni a gyerekeidet?!

2019. máj. 2. 07:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!