Ti beperelnétek az exeteket apaság elismeréséért és
gyerektartásért, aki még a terhesség elején megpattan?
21/51 A kérdező kommentje:
Hm... Most még biztosan lemondana a jogairól, az szent, ezt meggondolom mindenképpen...
És persze, hogy tudok róla, tapasztalat, lányom apjával pontosan így jártam!
A pénz a gyereknek jár, nem az anyának, idióták, jó lenne végre felfognátok azzal a parányi szánalmas agyatokkal.
2019. máj. 1. 22:46
Hát én nem tudom.Szerintem mondjuk mikor 6 évig egy anya egyedül neveli a gyereket az apa azon kívül, hogy fizeti a gyerektartást nem tart kapcsolatot a gyerekkel kevés esély kb 0% van arra, hogy a bíróság neki ítélje a gyereket csak mert úri kedve épp úgy hozta, hogy mégis akarná...Ez normális helyeken nem így működik.Ott ahol az anyától egy apa el tudja venni a gyereket komoly gondok vannak.Saját rokonságba láttam, hogy a rendezett életű ,saját házzal, biztos megélhetéssel, stabil élettel rendelkező apuka nem ment semmire a bíróságon pedig az anya trehány,nemtörődöm volt a gyerekkel.Bulikázni járt orrba -szájba,részegen mászkált haza stb..stb..Ez nem volt elég hiába volt bizonyítható.A magyar törvények az anyát védik és neki kedveznek.
2019. máj. 1. 22:53
24/51 A kérdező kommentje:
Ő kb. havonta tartotta a gyerekkel a kapcsolatot, illetve azelőtt is távkapcsolatban voltunk. 6 éves a gyerek, az új maca telebeszélte a fejét, és most a felügyeleti jogot akarja. A per egyelőre folyik. Az viszont tisztább lehet így, miért nem akarok apukától semmit, ha ő sem akarja... Szarba lépni egyszer is elég. Jobb a békesség.
25/51 A kérdező kommentje:
Persze azt is mind tartom, amiket eddig mondtam. A másikból pedig a szar is kiperelem, ha lehetséges, de vele egészen más a helyzet. Mondjuk az, hogy hátba szúrt...
Igen
Birosagra mennek es legalabb a gyerektartast kiszednem belole.
Jo lesz majd a gyereknek ha nagy lesz pl egyetemre lakasra kocsira barmire.
Szoval igen perre vennem a dolgot.
Engem ez nyugtatna meg h legalabb anyagilag hozzajarul
2019. máj. 2. 06:11
Ja, hogy te előadtad neki, hogy nem lehet gyereked mert "alacsony a hormonszinted"? Ez szerinted nem átb.aszás?
Egészen a pártodon voltam addig, míg ez ki nem bújt a zsákból a" terminátor kinézetű transzi fejű luvnyájval" együtt...
Szánalmas vagy. Csak a gyereket sajnálom. Se normális anyja se apja.
2019. máj. 2. 06:19
Bepereltem, bár nálunk akkor az apasági már megvolt, csak ő meggondolta magát. Ha tudom előre a jövőt, nem lenne apasági és per sem. Csak az idegeskedés volt vele, a xarakodas, hogy ő sose akarta a gyereket, fizetni a 16 év alatt egyszer sem fizetett.
2019. máj. 2. 06:22
29/51 A kérdező kommentje:
Mint írtam, NEM mondtam el ezt a kis részletet neki. Tehát Ő nem is számított arra, hogy hitegethet, és majd emiatt nem sikerül.
A lányom apja pedig egy férfinak kinézetű, 180cm magas, rövid hajú, tetovált nővel jött össze, aki arra biztatja, hogy vegye el tőlem a gyereket, hát szerintem az ilyet úgy hívom, ahogy akarom.
Szerintem meg nem sok közöd van ahhoz, hogy kivel van a volt férjed.
Inkább gondolkozz el azon, hogy mennyire szeretnéd előítéletesen nevelni a gyerekeidet?!
2019. máj. 2. 07:28
Kapcsolódó kérdések: