Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti a gyerek mennyi idős...

Ti a gyerek mennyi idős korában mentetek először éjszaka szórakozni?

Figyelt kérdés
Egy 7 hós mellett gáz lenne elmenni bulizni? Nem a piálás a lényeg csak a kikapcsolódás.
2019. ápr. 24. 17:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

:))

Felfogás kérdése,kinek mi az igénye.

2 éves volt mikor először elmentünk egy retró rendezvényre szilveszterkor. Nagyon jó volt. Az feltöltött 6 hónapra és utána nyár nyitó szabadtéri buliba koncerttel összekötve,ott még nyár végén is elmentünk,utána mikulás bálba. Tehát évente 4-5 alkalommal elmegyünk. Ebből a gyerek észre sem vesz semmit. Altatás után megyünk.

Egyébként az enyém még fel-fel ébredt 7 hónaposan éjszaka,esélytelen lett volna elmennünk.

2019. ápr. 25. 06:51
 22/25 anonim ***** válasza:

Imádok táncolni, imádom a jó zenét, így mi évente 3-4 alkalommal szoktunk elmenni.

Nem discora kell gondolni (oda soha nem is jártam), meg nem tudom én milyen bulikra, nem iszom magam a sárga földig, de igenis szeretek elmenni, kell a kikapcsolódás.

Falun lakunk, itt a báli szezonban nagyon sok bálat szoktak rendezni. Ebből 2-be minden évben elmegyünk, amiből az egyik a szilveszteri bál, a másik pedig jelmezbál. Ezen kívül nyáron szokott lenni egy retro buli, oda is általában elmegyünk. Valamint ha közbe jön valami más jellegű, például két hete szülinapi buliban voltunk (40. szülinap, szóval nem “tinik” voltak, hanem ANYUKÁK😱😁) élő zene volt, nagyon nagyon jó volt. Illetve egy hónap múlva lakodalomba megyünk, közeli családtag, szóval nem lépek le 9kor, meg nem is akarok, szintén zenekaros lesz, nagyon várom.

Ha van hova raknom a lányom, márpedig szerencsére van, akkor megyek, ha van alkalom rá. Már 2,5 éves, el tudja mondani, hogy van-e kedve máshol aludni. Nyilván ha nem akarná vagy hiányoznék neki, akkor mennék érte, mert mindegyik alkalommal helyben vagyunk, a legtávolabbi pontról is max 10 perc alatt ott lennék érte.

3-as voltam!

2019. ápr. 25. 07:05
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

11 hónapos volt mikor először nagyszülőnél aludt. Évi 4-5 alkalomról van szó.

Idén egyszer aludt ott eddig, most szombaton fog megint. Bár nem megyünk bulizni, itthon akarunk egy kettesben töltött estét, de a lényegen nem változtat.

A kiélés dolog úgy hülyeség ahogy van. Az ember minden korban vágyhat szórakozásra, társaságra, ha olyan típus. Én olyan vagyok.

2019. ápr. 25. 07:56
 24/25 anonim ***** válasza:
13 hónapos koráig cicizett, tehát addig biztosan nem. Közel 2 volt, amikor először kimaradtunk egy lagzi miatt, akkor mamánál aludt.
2019. ápr. 25. 08:28
 25/25 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem, olyan 10 hónapos lehetett, amikor először elmentem egy estére a barátnőimmel, mondjuk azt nem mondanám bulinak,csak beültünk valahová este. Egy éves elmúlt már, amikor "rendes" buliban voltam szintén barátnőkkel, koncertre mentünk. Egyébként havonta egyszer szoktunk hétvégente egy összejövetelt tartani, bár az nem buli (általában) :) Régebben mind a hatan együtt dolgoztunk, meg máshonnan is ismertük egymást, csak aztán kicsit szétszóródtunk, és akkor találtuk ki ezt a havi egy találkozót, amihez ragaszkodunk, bár mindenkinek nehéz, többünknek van gyereke már, van, aki tanul is, de azért ennyi kell. Néha ilyenkor koncertre megyünk, de általában csak beülünk valahová dumálni és iszogatni.
2019. ápr. 25. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!