Ti a gyerek mennyi idős korában mentetek először éjszaka szórakozni?
Ha neked erre van igényed, akkor nem gáz.
Van aki néhány hetes baba mellől elmegy bulizni, mert az teszi boldoggá, az tölti fel, van aki soha többet nem megy bulizni a gyerek születése után, mert neki meg úgy a jó.
Egyik se jobb vagy rosszabb a másiknál. N vagyunk egyformák.
Jaj első!🤦🏼♀️
2hónapos volt a lányunk amikor elmentünk szilveszteri buliba. Szoptattam, de mielőtt elmentem megetettem, fejtem le bőven tejet, ha véletlen kellene, de hajnali 1körül itthon voltam (addig ő végig aludt), ahogy haza értem megetettem és aludt tovább.
Utána a legközelebbi alkalommal 6 hónapos volt. Szintén ugyan úgy volt minden, mint először. Mind a két alkalommal helyben volt a buli, ha kellett volna, 4perc alatt itthon vagyok.
Az éjszakában nyúló bulit én sem igényeltem miután megszületett a kicsi.
Többre értékelek egy mozit, színházat, vacsit, férjjel, barátnőkkel, nem éjszakába nyúlóan.
Én alkalmanként járok szórakozni. Nem hetente és nem iszom magam a sárga földig, de élvezem ezt a fajta kikapcsolódást is.
Először 8 hónapos volt a fiam és a tesom lanybucsujan voltam, anyukám vigyázott ra. Ő akkor már ataludta az éjszakát. Délután 3 körül megszoptattam, este lefejt tejet kapott, reggeli etetesre ott voltam érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!