Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti a gyerek mennyi idős...

Ti a gyerek mennyi idős korában mentetek először éjszaka szórakozni?

Figyelt kérdés
Egy 7 hós mellett gáz lenne elmenni bulizni? Nem a piálás a lényeg csak a kikapcsolódás.
2019. ápr. 24. 17:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
48%

6 hónapos volt a fiam amikor elmentünk moziba a párommal. A film felénél már a "körmömet rágtam".

Bulizni nem tudnék elmenni baba mellől mert a frász kitörne hogy mi van ha felébred (egyébként is rossz alvó a gyerek) és pl. a mama nem tudja megnyugtatni stb.

Ha te nyugodt szívvel ki tudsz kapcsolódni éjszaka, akkor menj nyugodtan. Nem vagyunk egyformák.

2019. ápr. 24. 18:56
 12/25 anonim ***** válasza:
54%
Én még most se mennék, 2,5 éves, nem lennék nyugodt. Meg amúgy sem buliznék már éjjel, az alvás drága kincs 😃
2019. ápr. 24. 19:08
 13/25 anonim ***** válasza:
58%

Én szerencsére kibuliztam magam.

Már egyáltalán nem vágyom rá, esetleg néha férjemmel elmenni vacsorázni, sétálni de kb ennyi.

De van akinél nem így van, szerintem az is rendben van.

Előttem válaszoló jól írta az alvás drága kincs 😂

2019. ápr. 24. 19:49
 14/25 anonim ***** válasza:
77%

Mi nem vendéglátóipari egységben szoktunk bulizni

Oda visszük, vagy a buli jön hozzánk.

3 hetesen volt az első szülinap a szüleimnél

Akkor én hamar aludtam

Az alvásnagy kincs

Eddig max 2 ig tudtam fenn lenni

10 hós

2019. ápr. 24. 19:53
 15/25 anonim ***** válasza:
96%

1# a tinik azt sem tudják mi a buli. :D

Mi imádunk bálba járni és néha kiulunk iszogatni barátokkal (falu) tok jó, ilyenkor olyanokkal találkozunk, akikkel amúgy ritkán.

Amugy 1 éves volt mikor először eltudtunk menni. Próbáltunk 2x is előtte, de vagy elaludtunk vagy beteg lett a fiunk! :)

Amúgy 2 havonta elmegyunk inni valamit,meg évente 1-2alkalommal bálba.

2019. ápr. 24. 19:57
 16/25 anonim ***** válasza:
63%
Olyan Nincs szerintem(!)hogy valaki kibulizza magát, aki szeret táncolni, emberek közt lenni, barátokkal lenni, iszogatni az sose bulizza ki magát.. Apukám és anyukám 53 és 56 évesek, mai napig eljarnak havonta egyszer legalább... És nem tinik. Ez elég gáz felfogás, h az bulizik aki tini. Főleg h tiniket Elvileg be sem engedhetnek buliba és nem is ihatnak. 🤭
2019. ápr. 24. 19:59
 17/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
2019. ápr. 24. 20:43
 18/25 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem is nagyon gaz felfogas, hogy a buli csak a tinik bolondsaga.

Aki szerint az egesz arrol szol, hogy reszeg emberek kozt gyalazzuk meg sajat magunkat az szerintem sosem erezhette magat jol ha ejszakazott. Ugy beszelnek itt egyesek a bulirol mint ha az hogy valaki szulo lesz az moralisan a bulizok fele helyezne ot, holott ez egy percig nem igaz, mert lehet teljesen normalisan is elvezni egy ejszakat annelkul, hogy vegig rokaznank a korutat.

Az en szuleim is 50esek es a mai napig jarnak bulizni, bar az igaz, hogy a leggtobbszor hazibulikba. Hozzateszem, hogy egesz kisbaba korom ota jarnak, ami miatt a nagymamammal nagyszeru a kapcsolatunk. 2-3 evesen mar engem is vittek bulikba, koncertekre, sot a legtobbszor korombeli tarsasag is volt. Mondjuk makjuk is van, mert en a nagyszinpad mellett is elalszom a mai napig problema nelkul.

Egy percig sem gondolom, hogy hibaztak volna, nagyon jol ereztem magam, a barataik mindig iszonyat kedvesek voltam velem, es a mai napig rengeteg meghatarozo emlekem van arrol, hogy meddig er a hatar ha en bulizni megyek, hogy anyaek egy szot se szoljanak errol.

2019. ápr. 24. 21:33
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Évente 3-4 alkalommal járunk bálba. 6 hónapos volt a kicsi, amikor elmentünk. Este elaktattam, ébredésre otthon is voltunk. Most 5 és 8 évesek és teljesen természetes nekik, hogy párszor balozunk. Nem kell begyepesedni, a szülőknek is jár a kikapcsolódás.
2019. ápr. 24. 22:14
 20/25 anonim ***** válasza:
Másfél éves a fiam. Tervezünk a nyárra egy koncertet a férjemmel, de másdél óra az út így lenne vagy éjfél mire hazaérünk. Még vívódom, ez van.
2019. ápr. 24. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!