Babám most lesz pár nap múlva 3hónapos, már nem hasfájós viszont megkezdődött nála a fogzás éjszaka nem alszunk, sír lehet már neki fájdalom csillapítót adni?
Adhatsz
De nem élhet 1,5 éves koráig csillapítón a gyerek...( addig fogzik általában.)
Biztos hogy a foga fáj?
Három hónaposan ez ritka. (Nem mondom hogy nincs, csak ritka!)
Szia! Ha biztosan a foga fáj adhatsz. Én algoflex babyt vagy germicid c kúpot szoktam. Nem vagyok a híve annak hogy mindenre gyógyszer kell, de igen is beadom a gyerekeknek is ha szenvednek ugyanis én is beveszem ha nagyon fáj valamim. 😉
2 gyerekes anyuka
Ennyi idősen nem a foga lesz szerintem. Inkább növekedési ugrás.
Utolsó, jól kiütöd szegény gyereket a germicid c-vel :/ teljesen feleslegesen adod neki.. az nem erre való, de te tudod amúgy.
Nem kritizálásnak szántam. A grrmicid c a legerősebb gyógyszer 6 hónapos kor alatt ami adható, lázgörcs ellen használják ha belázasodik a baba. Természetesen mindenki eldönti, hogy milyen esetben használja, nekem a kórházi gyerekorvos mondta, hogy feleslegesen ne gyógyszerezzem a babát. (A mi orvosunk oltás után szokott ajánlani felet, fájdalomra. Fogfájásra én biztos nem adnám az erőssége miatt.)
Nem sértegetésből írtam, bocs ha esetleg úgy hangzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!