Volt valaki ugyanilyen hasfájós terhesség alatt?
A méhlepényem a mellső falon van , kissé bent. A doki azt mondta sokat pihenni, nem emelni pár hét és a méhlepény feljebb csúszik.
A 8. Héten egy veseultrahang után barnáztam, kaptam utrogestant , aztán lépcsőznöm kellett azután is barnáztam..el is múlt, de a mai hasi ultrahang után megint egy nagyon apró barna pötty volt a bugyimon és fájdogál az alhasam baloldalt...
Valószìnűsíthető, hogy a nyomásra vérzett be akkor is és most is...volt még valaki így? Végig így lesz ha már az elején ilyen érzékeny?
Most vagyok 14 hetes 5 napos.
Szia!
Nekem is mellső fali lepenyem van, ami eléri a méhszájat, tehát szinten melyen fekvő. Sokat fájt a hasam az elmúlt jópár hétben, szinte minden nap, és főleg a baloldalt nekem is. Mondtam a dokinak ezt, magneziumotjavasolt, megvizsgált de nem talált erre okot, hogy miért fáj ennyit. Egyébként én keményedek is sokat. Én nem barnáztam vagy vereztem eddig picit sem. A méhszájad megvizsgálták, rendben van? Mindenképp nézesd meg mert ha nyitva van az nagyon veszélyes lent fekvő lepénnyel.
Én most 20 hetes vagyok
Ma voltam a 4Ds uh-n ott annyit mondott illetve írt a nőci hogy placenta mellső falon kissé mélyen...a méhszájam zárt. Azt mondta ahogybkiemelkedik a kismedencéből feljebb vándorol csak pihizzek , ne emeljek, sétálni sétálhatok.
Engem csak az zavar, hogy minden ilyen nyomkodásos vizsgálat után kicsit barnázok...de amúgy máskor eddig nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!