Közvéleménykutatás. Milyen terhesvitamint szedtetek és milyen babátok született? Nyugodt, jóalvó, vagy rosszalvó, hasfájós?
Közvéleménykutatás lenne a kérdésem. Most várom a babámat.
Köszönöm mindenkinek az őszinte választ, senkit nem fogok lepontozni.
Hú, nem gondolom hogy a vitaminok és a baba ilyen jellegű tulajdonságai között összefüggés lenne.
Elevitet szedtem a 8. hónapig, a baba 3090gr és 50centivel született, az első fél évben aludt-evett, ha ébren volt, csak nézelődött, soha nem fájt a hasa. Most egy igazi kis rosszcsont :)
Pregnacare-t szedtem, de biztos vagyok benne, hogy a vitaminnak semmi köze ahhoz, hogy a baba a kinti világban hogy fog viselkedni.
Az én lányom amúgy álombaba, 2 hónapos múlt, nem hasfájós, nem nyűgösködő, aránylag jól alszik, éjjelente 2-szer ébred.
Középsőmmel Elevitet szedtem, hasfájós volt, de jó alvó. Kicsivel Materna, nyugodt baba, hasfájás szinte nulla.
(Középsőm lány, kicsi pedig fiú.)
Boldog babavárást ! :)
Nem hiszem, hogy bármi összefüggés lenne ezen dolgok között, amit említesz.
Ez inkább babafüggő.
De azért leírom, hogy Elevitet szedtem. 3960 grammal született a kisfiam. Orvos szerint ebben csakis a genetika játszott szerepet, nem a vitamin, ugyanis mi sem születtünk kis súllyal a férjemmel.
Születése után egy ideig felcserélte az éjszakát a nappallal, akkor nagyon rossz volt, de végül is 3 hónapos kora óta átalussza az éjszakákat. Az alvási igénye nagyon sokat és sokszor változott-változik. Rövid ideig volt csak hasfájós, inkább csak az első hetekben.
És egyáltalán nem egy nyugodt típus. Nagyon kíváncsi és nagyon érdeklődő, nála még egy 39 fokos láz is csak a szemén látszik meg, ugyanúgy menne, mintha semmi baja nem lenne.
Nem szedtem semmilyen vitamint a kisfiam 4400 grammal és 56 centivel született. Ez a genetikának köszönhető apukája még ennél is nagyobb baba volt. :)
Nyugodt kiszámítható baba nem hasfájós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!