Közvéleménykutatás. Milyen terhesvitamint szedtetek és milyen babátok született? Nyugodt, jóalvó, vagy rosszalvó, hasfájós?
Figyelt kérdés
Közvéleménykutatás lenne a kérdésem. Most várom a babámat.
Köszönöm mindenkinek az őszinte választ, senkit nem fogok lepontozni.
#alvás #baba #terhesség #anya #gyerekvállalás #terhesvitamin #hasfájós #rosszalvó #közvéleményutatás
2013. febr. 18. 12:46
31/35 anonim válasza:
ELEVIT-et szedtem és 3900gr és 48 centivel született a kislányom a kiirt után 1nappal,komplikáció mentes terhesség,császáros baba,gyönyörű nyugodt és jó alvó nagyon ritkán sírt még akkor sem ha éhes volt,nem volt hasfájós sem. :) a mai napig (15hós)egy tündéri kislány és nagyon okos és nyugodt viszont akaratos de tuti nem az ELEVIT-től hanem gének :P
32/35 anonim válasza:
A nagyanyáink -ra írnék én is még egy hozzászóllast hát az én anyósomnak 3 testvére halt meg a szülés után az egyik állítólag elvérzet mert nem jól kötötték el a köldökzsinórt az ikrek meg állítólag éhen haltak ők így is 6-an maradtak testvérek, anno nem nagyon foglalkoztak azzal miért haltak meg a babák szültek másikat például anyósom lett a második Annuska mert az első volt aki meghalt szülés után.Szomorú de igaz sajnos.
33/35 anonim válasza:
Femibiont, majd az utolsó trimeszterben csak Maltofer-Folsavat. Iszonyat sírós volt a baba az első 4 hónapban, de még utána is, napközben sem volt el magában szinte soha. Mostmár nagyon aranyos (11hós lesz).
Egyébként érdekes a kérdésfeltevésed, én nem zárom ki az összefüggést :)
34/35 anonim válasza:
mi csak vasat szedtünk (krauterblut). a fiam 3570gr 54 cm vel született, nem volt hasfájós, átlagban 2x kel éjjelente.
energikus, aktív baba. igényli a társaságot is, nem egy falat órákig elnézegető baba :-) de szerintem ezek inkább már a személyiséggel kapcsolatos dolgok.
most 4 hós és 7300 gr (68-70 cm)
35/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszokat is,
2013. febr. 26. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!