Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Közvéleménykutatás. Milyen...

Közvéleménykutatás. Milyen terhesvitamint szedtetek és milyen babátok született? Nyugodt, jóalvó, vagy rosszalvó, hasfájós?

Figyelt kérdés

Közvéleménykutatás lenne a kérdésem. Most várom a babámat.

Köszönöm mindenkinek az őszinte választ, senkit nem fogok lepontozni.

2013. febr. 18. 12:46
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
78%

Az, hogy milyen lesz a baba és mekkora, semmi köze a terhesvitaminnak: genetika és környezeti tényezők. A vitamin csak segít abban, hogy a szükségleteiteket vitamin és ásványi anyag terén ki legyenek elégítve, így kisebb az esélye bármilyen rendellenességnek. A vitaminok nem befolyásolják ezeket a tulajdonságokat.

Én szedtem Elevit, Gravidát és Femibion-t is, vasat és Omega 3-at attól függően, milyen volt a vérképem, de nem azért, hogy ilyen vagy olyan legyen a Manóm :)

2013. febr. 18. 13:06
 12/35 anonim ***** válasza:

Első lányunkkal elevitet szedtem a 20. hétig!3950grammal és 61 cmvel született!Hasfájása a kendőzés miatt szűnt meg, és éjjel jó alvó,de nappal születése óta nem!10 hetes korától 9-9ig alszik éjjel

A kicsivel 8 szemelevitet szedtem 8ennyi maradt a nagytól) 4100 grammal született 58cm-vel!Nappal nagyonjó alvó éjjel 3* kel (9hós) hasfájásraitt is kendőztünk!

2013. febr. 18. 13:14
 13/35 anonim ***** válasza:
Elevitet szedtem kislány 3800grammal született nagyon rossza alvó a mai napig is, újszülöttként rövid 10 perceket aludt enyhe értelmi fogyatékos sajnos.
2013. febr. 18. 13:37
 14/35 anonim ***** válasza:

Első 3 hónapban Elevitet szedtem, aztán az orvos javaslatára Gravidára váltottam. Lányom 2750 grammal és 50 cm-vel született. Nem volt hasfájós baba, első hetekben nappal aludt, éjjel nem, aztán 6 hetes korától átalussza az éjszakákat. Napközbeni alvásigénye egyébként már 4-5 hónapos kora körül sem volt sok, kb. 20 perceket aludt csak. Most 10 hónapos és már csak egyszer alszik ebéd után egy nagyot!

Egyébként én sem hinném, hogy van összefüggés a terhesvitaminok és ezek között a dolgok között. Ez épp olyan, hogy sokan azzal szekáltak végig, hogy ne szedjek semmiféle terhesvitamint, mert óriásbébit szülök majd! Hát nem így lett, mint írtam!

2013. febr. 18. 13:42
 15/35 anonim ***** válasza:

Gravidát szedtem végig,4950g és 55 cm született a kislányom. Borzalmas hasfájós bukós sírós és rossz alvó volt!:( Orvosnál is voltunk ezek miatt,nem egynél.

Most 3éves de egy örökmozgó félelem érzet NULLA,és az alvásigénye kevesebb mint az enyém! Este alszik 8-10órát,napközben már nem! Sehogy sem lehet rávenni még akkor sem ha egész nap a levegőn ugrál.

A vitaminnak semmi köze ahhoz hogy kinek mekkora babája születik! Ez genetika(főleg anyai),és a méhlepény állapotától függ. Az meg hogy kinek milyen a babája szerintem azt sem a vitamin befolyásolja!

2013. febr. 18. 13:52
 16/35 anonim ***** válasza:

Elevitet szedtem a 7.héttől a 35. hétig, naponta felet.

Kislányom jó alvó volt, hasfájós és mondjuk, hogy nyugodt. Már 2,5 éves múlt, hol jobban, hol rosszabbul alszik, ha jön a foga (utolsó kettő még folyamatban van), akkor borzalmasan alszik:-(. 3100 g-mal és 52 cm-vel született.

2013. febr. 18. 13:56
 17/35 anonim ***** válasza:
Elevitet szedtem végig. Kislányom 3350grammal és 57 centivel született.Nyűgös és szörnyű hasfájós volt egészen 3 hónapos koráig.Nagyon mozgékony baba a mai napig nem egy nyugodt természet.:) Nos én az asztrológiában jobban hiszek, ő egy kos ami hűen tükrözi, hogy milyen is Ő.:)
2013. febr. 18. 13:57
 18/35 anonim ***** válasza:
Az elején Elevitet, majd Femibont (Elevittől émelyegtem hányinger stb.) Nyugodt babánk van, a fogzás megviseli, addig nagyon jól aludt, evés után éjjel is visszaaludt. 3610 grammal, 57 centivel született.
2013. febr. 18. 13:59
 19/35 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok.

A lányom halak,amire az írott szabályok szerint az a jellemző hogy egy nyugodt jó alvó gyerek. Nos ez nálunk nagyon nem jött be!!!:)

2013. febr. 18. 14:00
 20/35 anonim ***** válasza:
Semmit nem szedtem, 40- dik hétre született 3440 grammal 56 cm-el :) Jól alvó,nem hasfájós, most 2 és fél hónaposak vagyunk ;)Sok sikert Nektek
2013. febr. 18. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!