Ti szóvá tennétek a nagymamának, ha az 1, később a 3hónapos babátok 6hónap feletti babának való játékot kapna?
Ami ra van irva korhatar, sokszor butasag.
Most mult 2 eves a fiam es 3 eveseknek valo jatekokat kapott, de mivel o mar tud jatszani, imadja.
Dehogy tennem szova, amugy is, mivel jatszik egy1-6honapos?! Az a par csorgo meg ragoka ugyis megvan mar neki. Inkabb vezessetek ra a mamat, h kerdezze meg, mire van szukseg, ha ez zavar titeket.
"amire rá se néz, mert még kicsi hozzá"
🤣🤣🤣
Ahogy elképzelem, hogy dacosan félre fordítja az 1 hónapos a kis fejét...
Mondd már meg, kérlek, az neki való játékoknak tapsolva örül? Vagy hogyan jelzi, hogy az tetszik neki?
Nem vagyok anyos parti, az enyembol kiindulva... De te durván tultolod..
Azért vette, mert egy 1-3 honaposnak NEM kell jatek, ami meg neki valo, mar megvan.... En is siman veszek ilyen piciknek nagyobbaknak valo cuccot.sot a fiam is kapott, megkoszontem, par napig elől volt, majd elraktam es elovettem mikor aktuális lett es örültem h van. Sőt ha most továbbmegyek.. Mikor te vartad a gyereket, akkor ugye nem vettél neki jatszoszonyeget, nagyobbacska ruhat mint ami kell egy újszülöttnek?? Mert ha igen, akkor hogy kepzelted? Sőt ugye 3in1 kocsija sincs, csak mozes? Mert a sport resz nem kell neki... Stb. Ugye erted?
Miért keresel ott is problémát, ahol nincs?
Most még nem játszik vele, majd fog. Ruha dettó, ha még nagy, majd jó lesz rá pár hónap mulva. Örülj, hogy kaptatok valamit, ne a szád húzd mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!