Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti szóvá tennétek a nagymamána...

Ti szóvá tennétek a nagymamának, ha az 1, később a 3hónapos babátok 6hónap feletti babának való játékot kapna?

Figyelt kérdés
1hónaposan névnapjára, most húsvètra kapott olyan játékot, amire rá se néz, mert még kicsi hozzá. Nem az ára a lényeg, és örülünk, hogy egyáltalán kapott, de úgy gondolom, hogy rengeteg 3hónaposnak való játékot tudott volna venni abból az 1500 ftból is, amibe került.
2019. ápr. 21. 11:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ami ra van irva korhatar, sokszor butasag.

Most mult 2 eves a fiam es 3 eveseknek valo jatekokat kapott, de mivel o mar tud jatszani, imadja.

Dehogy tennem szova, amugy is, mivel jatszik egy1-6honapos?! Az a par csorgo meg ragoka ugyis megvan mar neki. Inkabb vezessetek ra a mamat, h kerdezze meg, mire van szukseg, ha ez zavar titeket.

2019. ápr. 21. 12:48
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam 3 hónapos volt,amikor kapott a nagypapától egy hatalmas piros versenyautót. Imádta nézegetni játszani még nyílván nem játszott vele akkor. Most 19hónapos és odáig van érte kb. 8hónapos kora óta. Mi örültünk, addig a szoba dísze volt. Biztos nem bántottam volna meg apumat, hisz örömmel vette jó szándékuan. Mellesleg ez a korbesorolás a játékoknál csak egy iránymutató sok esetben, nem kell véresen komolyan venni. Nyílván, ha apró darabokból álló azt nem lehet odaadni, de mondjuk a nagy piros autóra 3+ volt írva. A távirányítós traktorra is és 1éves kora óta használja irányítgatja. 😀
2019. ápr. 21. 12:52
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"amire rá se néz, mert még kicsi hozzá"

🤣🤣🤣

Ahogy elképzelem, hogy dacosan félre fordítja az 1 hónapos a kis fejét...

Mondd már meg, kérlek, az neki való játékoknak tapsolva örül? Vagy hogyan jelzi, hogy az tetszik neki?

2019. ápr. 21. 13:11
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Isten őrizz, hogy szóvá tegyem! Odatenném a baba mellé, hadd örüljön a mama, semmi baj ha nem néz rá. Gondold el, összespórolta, félretette rá a pénzt, szeretettel és szívből kiválasztotta. És aztán, ha majd később lesz érdekes akkor mi történik? Kit zavar? A három hónaposnak amúgy sem kell túl sok játék. A szándékot kell nézni.
2019. ápr. 21. 15:17
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Van valami mas ellentet is koztetek?
2019. ápr. 21. 15:29
 16/22 A kérdező kommentje:
Természetesen megköszöntük és egy szót sem szóltunk. De úgy gondolom, hogy 6hónapos korában is lesz alkalom, amire vehet vmit, akkor miért kell olyat venni, ami hónapokig csak porosodik? Csak mert a másik unoka 8 hónapos, és olyan, mintha neki venné a játékokat... Sőt, sokszor a másik unoka nevén hívja az én babám.
2019. ápr. 21. 17:59
 17/22 anonim ***** válasza:
23%
Hany eves a nagymama?
2019. ápr. 21. 18:43
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Én 27 éves vagyok, és rendszeresen anyukám vagy a nővérem nevén szólít az én nagymamám. Oda se neki, arra is hallgatok. Ezek a dolgok semmit nem számítanak amellett, hogy van egy szerető nagymama, aki részt szeretne venni az unokája életében. Tudod, hányan vannak, akik bármit megtennének hogy olyan helyzetben legyenek, mint te vagy?
2019. ápr. 21. 19:45
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok anyos parti, az enyembol kiindulva... De te durván tultolod..

Azért vette, mert egy 1-3 honaposnak NEM kell jatek, ami meg neki valo, mar megvan.... En is siman veszek ilyen piciknek nagyobbaknak valo cuccot.sot a fiam is kapott, megkoszontem, par napig elől volt, majd elraktam es elovettem mikor aktuális lett es örültem h van. Sőt ha most továbbmegyek.. Mikor te vartad a gyereket, akkor ugye nem vettél neki jatszoszonyeget, nagyobbacska ruhat mint ami kell egy újszülöttnek?? Mert ha igen, akkor hogy kepzelted? Sőt ugye 3in1 kocsija sincs, csak mozes? Mert a sport resz nem kell neki... Stb. Ugye erted?

2019. ápr. 21. 20:50
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért keresel ott is problémát, ahol nincs?

Most még nem játszik vele, majd fog. Ruha dettó, ha még nagy, majd jó lesz rá pár hónap mulva. Örülj, hogy kaptatok valamit, ne a szád húzd mindenre.

2019. ápr. 21. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!