Nagymamának nézte az anyukát?
A gyerekem a nagyijával elmentek egy játszóházba.
Ott a nagyi szóba elegyedett egy anyukával. A nagyi azt hitte az az idősebb nő (legalább is az ő meglátása szerint) is egy nagymama. Az anyuka meg azt, hogy a nagyi is a gyerek anyukája.
Szó szót követett. Majd a beszélgetés közben észleltek rá egymás feltételezésére. Majd az anyukán látszott, hogy rosszul esett neki, pár perc múlva el is mentek.
Most a nagyi "hisztizik" a telefonba még mindig, hogy mennyire égő és hogy menjen megint oda...
Sajnáljuk a nőt és biztos nem jó érzés, de mi azóta nevetünk az egészen. Amikor először mesélte se tudtunk mást csinálni, bár hozzájön a döbbent arca és ahogy mesélte nekünk, már az vicces volt.
Ti mit mondanátok neki? Ő ilyen kis "rinyavera" mindent a szívére vesz. Titeket néztek már nagymamának?
Felfujja a dolgot szerintem.
Van egy nő, akivel együtt buszozunk, ha én megyek a gyerkőcért. Én azt gondoltam, hogy a fissrác, akit hazavisz, az a nagyija, de kiderült, hogy az anyukája, csak sokadik gyerek már. Ő pl nem sértődött meg ezen.
Én nem tudom milyen érzés lehet, engem nem néznek nagyinak, sőt kb ki se nézik, hogy a fiam a fiam, pedig már 32 leszek. Ilyen géneket örököltem, lehet, hogy az anyuka meg olyanokat, ami miatt idősebbnek látszik. Ezt el kell tudni fogadni, én pl neztem már egy fiut kislánynak. Lányos ruhákban volt, lányos séró, mondtam az anyukának, hogy nagyon szép a kislánya, erre ő felháborodott, hogy ő kisfiú. Bocsánatot kértem, és ennyi.
Oh, ilyesmi minden nap előfordul.
Én pl dolgoztam gyerekrendelőbe, ott megtörtént, hogy mindig anyuka hozta a gyereket, de egyszer jött velük egy srác is. A doki hangosan üdvözölte, mondta, hogy "Ááá, elhozta anyuka a nagytesót is?"
Kiderült, hogy az apuka, ráadásul anyukával egyidősek is, csak apuka annyival fittebb volt, anyuka meg annyival rozogább, simán azt mondtuk volna, hogy van köztük legalább 20 év.... Nagyon ciki volt.
Egyik részről sem kéne ezen megsértődni. Meg utána agyalni se rajta.
Mondjuk ti nők, nagyon háklisak tudtok lenni arra, ha idősebbnek néznek titeket a korotoknál, meg rettentően tudtok agyalni a semmin.
Mi is azt mondtuk, hogy ne foglalkozzon vele, van ilyen.
Inkább örüljön, hogy anyukának nézték.
Ha csak megnézi a volt osztálytársaimat, a 30 évesek között hatalmas a különbség. Van aki 20 évesnek van aki 40 évesnek néz ki.
Ezt megmutatom neki. Így talán belátja nem is olyan ciki az ő esete. 😄
Én az oviban jártam így. Kislányomnak magyaráztam öltözés közben,hogy ne foglalkozzon a másik gyerek hisztijével, majd a nagyi elintézi. A lányom igazított ki, hogy de az az anyukája...
És mind ezt úgy, hogy ő is hallott mindent. Hát ez van. És utána nap nap után találkoztunk... :D
Mikor a gyermekei iskolába kerültek, szülőin sokszor én is elcsodálkoztam, mert tényleg voltak idősebbnek kinéző anyukák, mint én, pedig mint kiderült volt aki fiatalabb volt nálam.
Egyszer engem is ért egy kellemes sztori, mikor a lányommal sétáltunk az utcán, találkozott egy évfolyam társával. Mi nem ismertük egymást. Én alapból fiatalos vagyok, úgy is viselkedek. Mikor külön váltunk, a kis csaj simán letegezett, meg kérdezte leszünk e barinők. Akkor mondta neki a lányom, hogy én az anyja vagyok. Még jó hogy kemény volt alattunk a beton járda, mert szegény azt sem tudta hova bújjon. Persze én csak jót nevettem az egészen.
Egy kicsit más sztori: munkahelyemen néha a főnök asszony is velünk együtt dolgozik. Felvett. Egy nőt, de csak telefonon tudtak beszélni. A nő meg is jelent, elkezdte a munkát, közben megérkezett a főnök asszony munka ruhában. Szegénynek nem volt ideje bemutatkozni, mert az újonc egyből kezte faggatni, hogy te mióta solgozol itt? Milyen a főnök? Ha jön a főnök, mit csináljak? Mi már nem bírtuk és elnevettük magunkat, mire leesett neki, hogy épp kivel haverkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!