Nagymamának nézte az anyukát?
A gyerekem a nagyijával elmentek egy játszóházba.
Ott a nagyi szóba elegyedett egy anyukával. A nagyi azt hitte az az idősebb nő (legalább is az ő meglátása szerint) is egy nagymama. Az anyuka meg azt, hogy a nagyi is a gyerek anyukája.
Szó szót követett. Majd a beszélgetés közben észleltek rá egymás feltételezésére. Majd az anyukán látszott, hogy rosszul esett neki, pár perc múlva el is mentek.
Most a nagyi "hisztizik" a telefonba még mindig, hogy mennyire égő és hogy menjen megint oda...
Sajnáljuk a nőt és biztos nem jó érzés, de mi azóta nevetünk az egészen. Amikor először mesélte se tudtunk mást csinálni, bár hozzájön a döbbent arca és ahogy mesélte nekünk, már az vicces volt.
Ti mit mondanátok neki? Ő ilyen kis "rinyavera" mindent a szívére vesz. Titeket néztek már nagymamának?
42 éves vagyok,2 éves a gyerekem.Nem néztek még még nagyinak, de semmi baj nem lenne, hisz pl az én nagymamám kb ennyi idős volt mikor születtem.
De különben az ilyen furcsa szitukat olyan egyszerű dologgal lehet elkerülni, hogy pl szólok a gyereknek, hogy "kicsim, gyere ANYA megigazítja a nadrágod/ad teát/odaadja a játékot/ segít ebben-abban/ad puszit"
Nem sértődnék meg ha nagyinak néznek, 41 vagyok, 20,12,1.5 évesek a gyerekeim.
Anyukám 38 évesen lett mama.
Szerintem a mai 40+os nők sokkal jobban néznek ki mint 30 évvel ezelőtt.
Ráadásul sokan szülnek 40 körül.
Tényleg nem lehet tudni, hogy anya vagy mama.
Aki 40 körül szül, ne sértődjön meg ha mamának nézik, mert bizony benne van a pakliban.
Ha a fiam látják a kicsivel, simán hiszik, hogy az övé, pedig kistesó.
Mondjuk a megszólítás csalóka lehet, mert minket a gyerekeink papának meg mamának szólítanak.
Nálunk a nagyszülők nagymama és nagypapa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!