Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik anyukát tartod "igényte...

Melyik anyukát tartod "igénytelennek" az alábbiak közül?

Figyelt kérdés
Aki csinosan öltözik, ápolt, de jókora súlyfelesleg maradt rajta szülés után, vagy aki visszafogyott, vékony, de slamposan öltözködik?
2017. ápr. 20. 13:46
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
50%
Egyértelműn a slamposat.
2017. ápr. 20. 13:48
 2/42 anonim ***** válasza:
85%
Hát én meg egyiket sem. Lehet mindegyik tök rendes, jófej. Én az olyan anyukákat nem bírom, akik már eleve azt nézik, keresik, hogy kit ítélhetnek el, meg ki az igénytelen.
2017. ápr. 20. 13:54
 3/42 anonim ***** válasza:
21%
Mindkettőt. Attól, hogy terhes valaki, még nem kötelező 20-30 kilót magára zabálni. A 2 helyett kell enni szöveg alaptalan. Ez csak egy kifogás az önkontroll hiányára.
2017. ápr. 20. 13:56
 4/42 anonim ***** válasza:
94%

Vissza fogyás relatív. Pl a szomszéd 60 kgval kezdte és 2 héttel a szülés után 60 kilós volt megint. Igazából alig hízott.

A barátnöm meg 6 héttal a szülés után már kifutóra állhatott volna, olyan nagyon vissza ment a hasa neki.

Ök egyik sem tett meg azért semmit, hogy ilyenek legyenek, nekik ilyen a testük és késsz.

Èn egyiket sem tartom igénytelennek, mindenki érezze magát úgy jól ahogy akarja.

2017. ápr. 20. 13:56
 5/42 anonim ***** válasza:
26%
Mindkettot.
2017. ápr. 20. 14:02
 6/42 anonim ***** válasza:
29%
Amennyiben nem folyamatosan a hét minden napján slampos, egyiket sem.
2017. ápr. 20. 14:03
 7/42 anonim ***** válasza:
68%

Baxus kérdező de egy tuskó ember vagy te is!

Ez a 2 veglet van? Vagy láttál éppen egy ilyen anyukát és a saját lelked megnyugtatása végett meg kellett kérdezned?

Ezért utálatosak az emberek mert feszt a rosszat meg azt keresik hol lehet a másikba belerugni, kicikzni és röhönj rajta.

Ezt üzenem annak aki azt irta felzabálni magara... Szebb szót nem talaltal te is? Nagyon okos ember vagy igy látatlanba is a kérdezővel együtt.

2017. ápr. 20. 14:21
 8/42 anonim ***** válasza:
92%
Egyiket sem, nem vagyok előítéletes, főleg anyukákkal nem, tudom min megy keresztül egy nő szülés előtt és után. Annyira felszínes ,elitélni vkit mert dagi. Én vékony vagyok, mégis megváltoztam öltözködés terén, már nem veszek fel miniruhát sem szoknyát, Szval slampos lettem😊 nem lettem az ,csak viccelek.
2017. ápr. 20. 14:22
 9/42 anonim ***** válasza:
58%
A slamposat. Azt, hogy nem adta e le a felesleget vagy már előtte is ilyen volt nem tudhatom.
2017. ápr. 20. 14:34
 10/42 A kérdező kommentje:
7-es te vagy a tuskó. Fogalmad sincs mi a kérdésem oka. De te ennyi alapján már ítélkezel. Én vagyok a súlyfelesleges anyuka, nem bírok fogyni, bárhogy küzdök, de nagyon igyekszem adni magamra. A férjem meg beszólt, hogy még mindig nem fogytam vissza, és egy barátnőmet hozta fel példának aki még utánam szült. Szerintem igaz, hogy baromi jó alakja van, viszont melegítőn kívül mást még nem láttam rajta amióta szült, azt sem a szebb fajtát, a haja csak lóg, stb. Kíváncsi voltam csak, hogy mint nő valóban ennyivel kevesebbet érnék nála????
2017. ápr. 20. 14:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!