Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik anyukát tartod "igényte...

Melyik anyukát tartod "igénytelennek" az alábbiak közül?

Figyelt kérdés
Aki csinosan öltözik, ápolt, de jókora súlyfelesleg maradt rajta szülés után, vagy aki visszafogyott, vékony, de slamposan öltözködik?
2017. ápr. 20. 13:46
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
80%

Számomra egyik se igénytelen. Nálam ez ott kezdődik, hogy valaki büdös, koszos (akár a ruhája, akár ő maga), a haját meg nem mosta már ki tudja mióta. Ha valaki rendes, ápolt, akkor húzzon már azt, amiben jól érzi magát. Ha csinos ruhákat, akkor azt, ha melegítőt (nyilván nem olyan helyekre, de pl. játszótérre teljesen jó) akkor azt. Nem csak attól lesz valaki igényes, mert sminkel meg fodrászhoz jár. Ahogy a súlyfeleslegtől se lesz valaki igénytelen, öltözzön alkatának megfelelően. Szóval ebben a történetben nem kellene téged a barátnődhöz hasonlítani és eldönteni, hogy melyikőtök az "igénytelenebb", mert szerintem egyikőtök se az.

Inkább a férjeddel kellene valamit kezdeni, mert ez nem normális a részéről. Szerető társra van szükséged, aki támogat és nem olyanra, aki csak rombolja az önbizalmadat. Emlékszem mikor még lányom kicsi baba volt és itthon tényleg azt húztam csak fel, ami épp a kezembe akadt, nem volt kedvem öltözködni, férjem meg csak nézett mosolyogva, hogy milyen szép vagyok, pedig minden voltam, csak az nem akkor... de jól esett. Szóval kívánom, hogy férjednek sikerüljön már észhez kapnia, mert így nem lesz hosszúéletű a kapcsolat, neked meg nagyon lerombolja az önbizalmad és nehéz lesz visszaépíteni.

2017. ápr. 20. 16:02
 32/42 anonim ***** válasza:
43%

Van csontsovány,slampos 2 gyerekes ismerősöm...ebből kiindulva inkább ezt a típust tartom igénytelennek.

A ruhái rongyok,szó szerint. Fakó,szürkés árnyalatú mind, lóg rajta,a haja zsíros,állandóan felkötve. Télen ezer éves télikabát,amit még kutyasétáltatáshoz sem vennék fel. A cipői meg...úgy néz ki,mintha megrágta volna a kutyájuk.

2017. ápr. 20. 16:10
 33/42 anonim ***** válasza:
60%

Szinten 7es vagyok.

A 2 szamú cukros hülyesegednek üzenem amit itt leirtal hogy egy nagy baromság. Mar csak azert is mert en ismerek olyan 25 eves lanyt aki sovány volt es inzulinadagolóval éli az életét + pajzsmirigy túlműködése van és egy kisfiút szült.

Nem a kocábol lesz a cukros nagyon okos!

Az csak jobban hajlamosit később hogy idősebb korodra kialakuljon a cukor.

Mar csak hogy emlitsem ezt mert cukros csaladbol jöttem. Tulsulyom van megsincs cukrom sőt 4 a max cukrom...

A lenőtt vagy csúnyán festett hajú nőt is azért nézik itt le mert nem futja neki csak otthoni hajfestére. Vagy az igenytelen aki nem tipptopp minden nap... sallangos maszlag... komolyan inkább szedjetek hangyát és gondolkozzatok el ha rolatok beszélnének igy mint pl a zsirkoca..

teszem fel elallo fűlű lennél vagy kiálló fogú stb... ezt az ovisok szokták csinálni.

Szánalmas emberi jellemre vall.

Gondoskodjatok a gyerekeitekről meg ha van a háziallatotokrol és lépjetek tul ezen mert gusztustalan itt egy néhány ember ahogy a masikról beszél.....

Nekem meg ne magyarázad mert én voltam túlsúlyos kiskoromban és sovány tinikoromban olyan igazi bombanő ahogy szokták mondani mégis mindig magamnak festettem a hajam es magamnak csináltam a körmöm, sőt mai napig magamnak csinálok mindent es most megint itt van egy turnusom ahol túlsúlyos vagyok és nem tökéletes de felnőtt emberként szokjunk már le erről hogy de ez igénytelen meg az.....

Szép napot nektek!

2017. ápr. 20. 16:22
 34/42 anonim ***** válasza:
60%
Amikor 7 hónapos gyerekem volt én speciel hulla fáradt voltam a hasonlóan mély gondolkodáshoz. De tuti, hogy melegítôben voltam többnyire. A szoptatáshoz, házi munkához én sem kiskosztümöt hordtam, és valóban nem ültem órákat a fodrásznál. Igyekeztem terhesen odafigyelni, hogy nem, nem kettő helyett eszem. Viszont teljesen lényegtelen, hogy szerintünk mi és miért, ettől a férjedet nem fogjuk meggyőzni... Nem biztos, hogy kizárólag a túlsúlyról vsn szó
2017. ápr. 20. 16:42
 35/42 anonim ***** válasza:
47%

Aki ápolt, ad magára, azt nem tartom igénytelennek. Az, hogy súlyfeleslege van..Hát istenem.Gondolom ő is tud róla és tesz érte, vagy tenni fog.

A másik meg szerintem igénytelen. Oké,hogy vékony, de ha nem ad magára, akkor igényelen szerintem.

És szerintem férfi szemmel is vonzóbb, hogyha egy nő ápolt, csinos. Legyen akármilyen alakja is.

Egy igénytelen, zsíroshajú, lógó ,régi ruhákba járó nőt nem fognak vonzónak találni, hiába van jó alakja a ruhák alatt.

2017. ápr. 20. 17:18
 36/42 anonim ***** válasza:
35%
Egyiket sem. Az slampos öltözködés, vagy a súlyfelesleg nem egyenlő az ápolatlansággal, nálam az az igénytelen.
2017. ápr. 20. 17:35
 37/42 anonim ***** válasza:
48%
Lehet, de a férje mégis a melegítőshöz hasonlítgatja. De most már áruljátok már el, hogy miben gondoztok csecsemőt és főztök?! :-)
2017. ápr. 20. 17:36
 38/42 anonim ***** válasza:
57%
Utolsó, nyilván nem mint otthoni öltözetről van szó ebben az esetben a melegitőről, hanem utai ruhaként.
2017. ápr. 20. 17:59
 39/42 anonim ***** válasza:
57%

Én nem vagyok melegítőben otthon, csak ha sportolok. Igaz, farmerban sem. Ezzel együtt a 11-12-13 voltak az én válaszaim.

2017. ápr. 20. 17:59
 40/42 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező! Nem tudom milyen a viszonyod a férjeddel, de ha az enyém szülés után be mert volna szólni a súlyomra, és ráadásként példának hozott volna fel egy másik nőt ellenem, aki történetesen a barátnőm...komolyan elgondolkodnék a kapcsolatunk valódiságán. Megszülted a gyermekét, 9 hónapon át változott a tested, legalább ennyi kell h újra önmagad legyél! Persze tenni is kell érte, azért magától nem mindenkinek megy le a súlyfelesleg amit felszedett. A slamposság pedig nem ott kezdődik h valaki melegítőbe jár, és lóg a haja... ilyen végletek nincsenek. Én személy szerint azt mondom inkább legyek vékony és járjak melegítőbe, mint kövér és csinosan. Kívánom h sikerüljön annyi kg-t leadnod h jól érezd magad!!! A férjednek meg mondd meg h ne bunkózzon veled, inkább támogasson és értékeljen!!
2017. ápr. 20. 19:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!