Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt valaki igy? 3honapos...

Volt valaki igy? 3honapos csecsemom, tegnap mar faradt volt .

Figyelt kérdés

Apukaja mellett fekudt, en tettem-vettem. Nezet egy parnat. Egy ido utan azt vettem eszre, hogy nem pillant. Mondtam az apukajanak nezzen ra. Szuszogott, megmozgatta a kezet de semmi. Leirni is rosz de olyan volt mint egy halott. Majd megmozgatta komolyabban es elkezdett sirni. Remegtem

Ugy megijedtem.

2017. aug. 29. 10:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak kezdett elaludni.
2017. aug. 29. 11:09
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
Figyeljed. Ilyen bambulások epilepszia jele is lehet. Ha lesz máskor is, keress fel szakorvost. De egyszerűen csak aludni készült az is lehet. Nem kell aggódni, figyelni kell!
2017. aug. 29. 11:19
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Egy kozeli ismerosomnel ugyanez volt a picijevel. Sajnos kesore vettek oket komolyan es most 5eves-nem beszel csak jarkal, ertelmileg kb masfel evesre saccoltak. Most nyogte ki az orvis hogy nem vettek eszre az epilepsziat Nem akarlak megijeszteni de figyeljed es ha ezt napi tobbszor is csinalja, orvos! :( de drukkolok, hogy csak az alomba zuhanas pillanata legyen az amit lattal
2017. aug. 29. 12:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Meg egyszer csinalta akkor is almos volt babakocsiba
2017. aug. 29. 13:10
 5/9 anonim ***** válasza:
53%

nekem a lányom aludt igy mint egy darab fa.

mint aki halott valóban. megmozgattam de semmi. férjemnek mondtam hogy nézd már meg mi van ő is megmozgatta jobban a baba meg összerezzent és sirni kezdett..

2017. aug. 29. 13:11
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
Az en lanyom 3 hetes volt, mikor epp pelenkaztam, felvettem es a szeme remegett (nistagmus) egy jo par masodpercig.Hiaba szolongattam, mintha nem is hallana.Ez elofordult meg egyszer, meg parszor ez, amit te is irsz.Masodpercekig egy pontba nezett es nem figyelt ha beszeltunk hozza.Gondolhatod, mennyire megijedtem.Annak ellenere, amit a neten olvastam, hogy ez az epilepszia jele, a nisztagmus nem jelentkezik csak ugy stb., a gyerekorvosunk nyugtatott, hogy a babak ok nelkul is csinalhatnak hasonlot.En azert elvittem neurologushoz, csinaltattunk egy koponyaultrahangot es szemesznel is voltunk.En igy voltam nyugodt.Decemberben lesz 2 eves, es eddig semmi baja🙂Bar mondom, nekunk csak par alkalom volt.En kivizsgaltatnam, ha tobbszor is elofordul, de en egy nagyon aggodos anyuka vagyok.Minden jot!!
2017. aug. 29. 14:22
 7/9 A kérdező kommentje:
En is nagyon aggodos vagyok!
2017. aug. 29. 14:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Kivizsgaltak kutya baja, szerencsere!
2017. szept. 3. 12:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Szuper. Jó egészséget!

1-es voltam.

2017. szept. 3. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!