Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fiatalok vagyunk, de nagyon...

Fiatalok vagyunk, de nagyon vágyunk már gyerekre?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek egy 19 éves nő és egy 23 éves férfi nagyon fiatalnak számít ahhoz, hogy babaprojektbe kezdjen? 5 éve vagyunk együtt és már 1 éve nagyon vágyunk rá. Én még tanulok, okj-n vagyok, de a párom már dolgozik. Szerintetek korai lenne? Anyukám 18 évesen szülte a bátyámat és sose semmiben nem szenvedett hiányt.
2019. ápr. 1. 14:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem eltek egyutt, akkor hogyan tervezitek a szulove valast?
2019. ápr. 1. 20:40
 22/31 A kérdező kommentje:

Külön=külön a szülőktől.

zalai vagyok, egy kisvárosban élünk

2019. ápr. 1. 20:46
 23/31 A kérdező kommentje:
Albérletet nem kell fizetnünk mert a páromék családjának volt egy kisebb kertes háza és ott vagyunk.
2019. ápr. 1. 20:49
 24/31 anonim ***** válasza:
60%
Ja, ertem. Tartalekotok van? A csaladra mennyire szamithattok penzugyileg?
2019. ápr. 1. 21:24
 25/31 anonim ***** válasza:
47%
de bírom Pesten 120 az albérlet,ki beszél Pestről?csak ott lehet élni?
2019. ápr. 1. 22:06
 26/31 anonim ***** válasza:
én is zalai vagyok :D
2019. ápr. 1. 22:07
 27/31 anonim ***** válasza:
23%
1, 2 valaszolo eleg szanalmas altalanositanak azt azt se tudjak hanyadikan van elselye. Gondolom nekik 40 evesen adatott meg az anyasag mert hat akinek nincs 6 havi tartaleka az pusztuljon meg es ne szuljon hisz azok akkor szegenyek.. Undoritoan vagytok 😅
2019. ápr. 2. 09:15
 28/31 anonim ***** válasza:
55%

Látom egyesek itt vezetik le a frusztrációjukat..:D Ki mondta, hogy mindenki pesti?? Én felhoztam egy példát, hogy bizony Pesten ilyen árakkal kell szamolni. Hol állítottam olyat, hogy a vidékiek nem emberek?! Én is félig vidéki vagyok, évekig laktam egy kisebb községben, de révén hogy a kérdező nem írta hol laknak helyileg, se azt h albérletben v saját házban/lakasban vannak, így felvázoltam egy lehetseges opciót, azta mekkora bűn.

Nektek tök mindegy egyébként, hol laknak a kérdezőék, hogy mennyit keres kb a barátja, úgy is fújjátok, hogy persze nem korai, nyugodtan szüljön 19 évesen a marha érett és sok élettapatalattal rendelkező 23 éves barátjának gyereket, úgy hogy közben még tanul és egy Ft bevetele nem lesz, ha neadjisten egyedül marad a gyerekkel.

Baromira végtelekben vagytok képesek csak gondolkodni, hisz ha valaki nem szül 19 évesen, akkor legközelebb ugyebár az egyik szupermami szerint majd csak 40 évesen fog..:D Arra az esetre továbbra sem értekezett ötlet sem, hogyha a kerdezot mégis csak elhagyja a barátja, akkor egyedül 0 munkatapaztalattal miből is fogja eltartani magukat??! Komolyan felfogjatok, hogy egy olyan lányt biztattok gondolkodás nélkül szülésre, aki egy percet nem dolgozott, se CSED-et, se GYED-et nem fog kapni és ha egyedül marad v a barátja lebetegszik, akkor félretett pénz nelkül akár éhen is halhatnak? Szóval kedves utolsó, lehet szerinted tök felesleges felelősen szülni, spórolt pénzzel a háttérben, de halistennek azért nem mindenki gondolkodik úgy, hogy “Majd lesz valami...”. És ez nem okoskodás, hanem felelős gondolkodás, hogy az ember úgy szüljön, amikor még nem félig ő maga is “gyerek”, dolgozott már és igen is van tartalék pénz félretéve, ha beütne a krach. De látom gondolkodni már nem módi..

2019. ápr. 2. 12:59
 29/31 anonim ***** válasza:
70%
17# igazad van, két lehetőség van, 19 évesen szülni, meg 40 felett... Gratulálok... Remélem az eszüket nem tőled örököltèk a gyerekek..
2019. ápr. 2. 14:22
 30/31 anonim ***** válasza:
57%
27# azért két év munkaviszony nem ártana, de biztos mi vagyunk fordítva bekötve...
2019. ápr. 2. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!