Néha rácsapni vagy soha ne emelj kezet a gyerekre?
"Hitler azért lett ilyen sikeres mert az apja sokat verte"
Te amúgy normális vagy, hogy ilyet leírsz?! Sikeres?!
Te jó isten gyere le.. hàt persze, ki ne akarna olyan sikeres gyermeket nevelni mint hitler...?
Nem vagy ép.
Azért Hitlert példának hozni elég gáz.
Teljesen más életében kétszer a fenekére csapni és/vagy egyszer-kétszer a kezére, mint állandóan ütlegelni, verni, kifejezetten bántalmazni. Előbbi lehet hatásos, utóbbitól viszont nem sikeres, hanem inkább torz világképpel rendelkező emberekké (ld. Hitler) válHATnak.
Felejtsük már el a barom cikkeket...
Ez a baj ezzel a modern világgal, hogy lassan bűn,ha kikap a gyermek..mert a verés teljesen más fogalom.
én most várom az elsőt,de bizony látom a környezetemben, hogy a "modern" anyukák papucsot csinálnak saját magukból,csak a gyerek ne "sérüljön"...
27 éves vagyok, úgy gondolom normális nevelésben részesültem, és visszagondolva hálás vagyok, amiért anno elcsattant az a pár füles, vagy popsira csapás, mert legalább megtanultuk hol a helyünk.
Ez hiányzik a mostaniakból. Se tisztelet, se erkölcs.
Nekem az a tapasztalatom, hogy nem hat a kézre, fenékre csapás.
A gyerek semmi jót nem tanul belőle.Ugye akkorát nem ütsz, hogy igazi fájdalmat okozz, csak épp jelzés képpen, az meg semmi.Csak azt tanulja meg belőle, hogy ha nem tetszik amit a másik csinál, akkor ütni kell.
Jómagam nem ütöm a gyerekeimet.
Időpont ma 14:10
A tekintélytisztelet szolgaságot eredményez, az erkölcs szubjektív fogalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!