Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki dönti el, hogy vigyázhat-e...

Ki dönti el, hogy vigyázhat-e a gyerekre?

Figyelt kérdés

Szerintem apósom alkalmas a gyerek felügyeletére, de anyós a megmondó ember. (Az a típus, aki alapból nem érti, férfi mit keres a gyerek mellett.)

Mit tennél, ha elintezendo miatt nagyon kene a segítség, de csak após lenne otthon? A férjem képes volt megkérdezni anyost, aki azt üzente, hogy ne hagyjuk ott apósra - aki viszont azt mondja, hogy nyugodtan hagyjuk ott a gyereket.

2018. nov. 9. 16:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Van valami baja? Vagy a nemi szervén kívül mi más kifogása van anyósnak após ellen?
2018. nov. 9. 16:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha após mentálisan ép és nagykorú, ergo el tudja dönteni, hogy akar-e valamit, vagy sem, és a saját anyja rábízza a gyereket, akkor nem látom akadályát a dolognak. Anyós meg majd lehiggad, mire hazaér.

Amúgy mivel érvel anyós?

2018. nov. 9. 16:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Hogy nem alkalmas rá, de baromira leuralja.
2018. nov. 9. 16:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
_Miért__ nem alkalmas?
2018. nov. 9. 16:48
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

Tényleg, miért nem?

Nálunk amúgy azért nem vigyáznak a papák egyedül a gyerekekre, mert a saját gyerekeikre sem vigyáztak annó... Nem tudnak főzni, egy pohár tej kiöntése gondot okoz, nem tudják ráadni a pulóvert, nincs türelmük mesélni, a pelenka meg fujj.

2018. nov. 9. 16:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem értem valaki hogy nem lehet alkalmas. Van valami baja aposnak? Esetleg mentális betegsége? Vagy csak anyós a főnök és ramondja hogy nem alkalmas? Ebben az esetben nem hallgatnék anyósra, és rabiznám aposra a gyereket amíg elinteztem gyorsan amit akarok.
2018. nov. 9. 16:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Ti ketten a pároddal. Anyósnak ebbe nincs beleszólása.
2018. nov. 9. 22:09
 8/9 anonim ***** válasza:
ne haragudj, de nagyon gáz a férjed..ha az anyjától kérdezi meg,hogy az apja vigyázhat e a gyerekre...
2018. nov. 11. 22:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos ez alakult ki, hogy anyós após főnöke. Én sem értek egyet vele.
2018. nov. 27. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!