Fiatalok vagyunk, de nagyon vágyunk már gyerekre?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek egy 19 éves nő és egy 23 éves férfi nagyon fiatalnak számít ahhoz, hogy babaprojektbe kezdjen? 5 éve vagyunk együtt és már 1 éve nagyon vágyunk rá. Én még tanulok, okj-n vagyok, de a párom már dolgozik. Szerintetek korai lenne? Anyukám 18 évesen szülte a bátyámat és sose semmiben nem szenvedett hiányt.2019. ápr. 1. 14:26
1/31 anonim válasza:
Korban nem korai. De neked nulla munkatapasztalattal, nulla keresettel nem kellene belevágni. Minimum egy évet de inkább kettőt le kellene dolgoznod, hogy járjon csed majd gyed.
2/31 anonim válasza:
Nem is a pénz miatt... de valóban, ha úgy szülsz, hogy soha sehol nem dolgoztál és még mondjuk a gyerekkel otthon maradsz 2-3 évet vagy 4-5-6-ot, mert jön a második, harmadik is), akkor 25 évesen nulla munkatapasztalattal és több gyerekkel elhelyezkedni baromi nehéz lesz. Én is azt javaslom, hogy keress egy stabilnak tűnő munkahelyet, és utána jöhet a baba.
3/31 anonim válasza:
Szerintem nem. Mármint én 19 évesen szültem úgy hogy a párom 22 volt. Ennek már 3 éve. Párom dolgozik, semmibe nem szenvedünk hiányt.
4/31 anonim válasza:
Hol laktok, miből éltek, a babával milyen ellátást kapnál???
Na, ugye hogy várni kellene még?
5/31 anonim válasza:
Határozottan korai. Egy 23 éves fiú meg minden, csak nem érett az apaságra.
6/31 anonim válasza:
Nem korai korban. De ahhoz neked igen h meg tanulsz es nem dolgoztal. Minimum 1 ev munkaviszony kell ahhoz h normalis gyedet kapj. Akarsz gyesre szulni ami 28ezer ft? Meg a csp ami 12ezer? Ez eleg keveske.
7/31 anonim válasza:
Nem korai korban???Ne vicceljetek már...
8/31 anonim válasza:
Utolso nem mindenki 30+ evesen akar gyereket, ez neked furcsa?
9/31 anonim válasza:
Nulla munka tapasztalattal nagyon nagy ötlet.... Régen más volt, kár összehasonlítgatni. Régen egy érettségi ért valamit... Van lakásotok, fere tett pénzetek? Ha a párod munka nélküli lenne vagy beteg, miből tartanátok el magatok? Mióta éltek együtt?
10/31 anonim válasza:
Szerintem akkor nem korai, ha
- Kulon eltek olyan lakasban, amit egyedul is fenn tudtok tartani
- legalabb 1 eve egyutteltek
- Van 6 havi koltsegeteket fedezo megtakaritasotok
- neked 1-2 ev munkatapasztalat, lehetoleg hatarozatlan szerzodessel olyan helyre, ahova visszavarnak gyerek utan
- parodnak stabil munkahely, hatarozatlan szerzodessel
- a fentiek hianyaban erzelmileg es penzugyileg is tamogato csaladi hatter
Ezekbol szerintem kulcsfontossagu, hogy neked legyen munkatapasztalatod, en anelkul nem szivesen vagnek bele, nagyon kiszolgaltatott helyzetbe is kerulhetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!