Nem vágyom még gyerekre, változhat ez?
Nálam viszonylag gyorsan jött a váltás. 25 lettem mikor trombózisom lett és valahogy ez változtatta meg bennem a vágyat. Fél évre rá kezdtünk próbálkozni. Nem jött elsőre így majdnem 28 voltam mikor szültem.
Ha el tudod képzelni hogy valamikor lesznek gyerekeid akkor biztos eljön majd a vágy is. Valószínű most fontosabb a tanulás és a karrier és ezzel vagy elfoglalva. Egyébként nem vagy elkésve egyáltalán.
Házas vagy, dolgozol, tanulsz, 27 éves vagy. Miért lennél elkésve? Csak azért mert nincs még három gyereked mint a többség kisebbségnek ilyenkor, már el vagy késve? Dehogy vagy. Felelősen megalapozod a baba érkezését, ez a normális.
A kérdés már megfogalmazódott benned, tehát csak foglalkoztat a dolog. Idővel majd "beérik" majd a vágy, de ha nem akkor is mi lesz? Semmi az ég világon. Nem elvárás hogy szülj, csak legyél boldog és harmonikus. Na másoknak akarj megfelelni, csak lazán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!