Hogy lehet egésznapos programot csinálni egy 19 honapossal?
Babakocsi. Nalunk, ha almos, sokszor nyugos lesz, beleteszem, tovabbra is nyugos, mert almos, akkor mar semmi sem jo neki, tehat nemcsak a babakocsival van a baja. Tologatom, setalunk, elalszik. Amugy utalta a babakocsit, en is hordoztam, de latom, hogy az nalatok nem mukodik. En 19 honapos kora korul kezdtem kikeszulni, bolcsibe irattam du. 2-ig, pont alvas utan mentem erte, de en dolgoztam is mar mellette otthonrol. Ha a bolcsi nem opcio, akar maganbolcsi, CsaNa, babysitter lehetne a megoldas, akarcsak napi 2-4 orara, az is sokat szamit.
Amugy en a helyedben vinnem a babakocsit, es mikor almos, beletennem, es addig toligatnam, meg el nem alszik, ha a csatosban nem alszik el. Vagy ha vezetsz autot, akkor ugy idozitenem, hogy tobb helyszines program lenne, es abban elaltatnam.
Szedáld le, neveld meg, ha már önmagad érzed a legfontosabbnak...
Amúgy kéne lennie apjának is, nagyszülő, rokonok stb. Végső soron bébiszitternek...nyafogás helyett old meg. De a gyerek ovis koráig nemtom mit vártál, nem hiába bizonyos ázsia országokban a megszült csecsemőt 5-6 éves koráig a nagyszülő vagy pótszülő neveli. Ott is pont az érzelmi analfabéták miatt, akik úgy akarnak családot, hogy közben kötelesség ne legyen, szabadság maradjon.
Ébredj fel és kérj védőnői segítséget gyereknevelésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!