Repülés 13 hónapossal. Mit vinnél az útra?
24oras repülő ut var rank 13honapos kisfiammal másfél hét múlva.
Te hany pelenkát vinnél? Milyen játékokat ajanlasz-ami leköti, de más utasokat nem zavar?
Milyen nassolni valókat vinnél?
Hany valto ruhát vinnél?
Persze meg van mar at elképzelésem, de kíváncsi vagyok más hogy csinalna.
Bármilyen további tippet szívesen fogadok,
Előre is köszi
Egy ekkora gyereket képtelenség lekotni ilyen hosszú úton. ..
Pelenkát annyit vigyél, amennyit egy átlagos napon elhasznaltok, plusz tegyél még hozza 3 extrát. Valtoruhat nem vinnék a gépre, nassolni valót amit szeret.
Te ismered a gyerekedet, te tudod, hogy mit szeret, mi tudja lekotni.
Ausztráliába megyünk, 2 átszállással.
Miért gondolod hogy végig orditana?
Mi is Ausztráliába mentünk igaz a fiúnk akkor már 16 hónapos volt. Úgy terveztük, hogy az indulás az esti időben legyen. Indulás előtt nagyon le lett fárasztva, míg én pakoltam az apukája játszott vele, fogócskázott. Illetve, délután nem tettük le aludni. Ahogy a reptérre értünk ott élvezte a nagy tereket ott is szaladgált. Amint felültünk a repülőre és elindultunk szinte el is aludt. Mi 1 átszállással mentünk. Dubaiban szálltunk át. Teljesen végig aludta az utat. Leszállás előtt ébresztettük fel. Dubaiban volt majdnem 10 óra várakozási idő. Ott kicsit nyűgös volt. De rengeteg mesét nézett, játszottunk vele, nézelődtünk, a repülőket néztünk, ettünk. Majd mikor megint repülőre szálltunk egy kis ideig mesét nézett, az ablakon bámult kifelé. Majd ismét elaludt. Mivel nem aludta végig az utat, mikor felébred elkezdett sétálni a repülőn, ahol találkozott egy japán kislánnyal és vele játszott, a hátra lévő idő nagy részében. Rosszabbra számítottam, azt hittem, rosszul fogja viselni az utat.
Nekünk összesen 38 óra volt Bécstől-Sydneyig.
Amit vittem az útra: rágcsálnivaló, tabletre mesék és játékok, 2 válóruha, kisautó, és egy maci. Egyedül a tabot használta illetve 1 váltás ruhát.
Köszi neked is!
Nekünk mind két átszállás csak két oras lesz, ami sztem pont jó, nem túl hosszú, de egy kis változatosság ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!