Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valaki ult Mar repulon bici...

Valaki ult Mar repulon bici babaval?

Figyelt kérdés

A kerdesem igazabol AZ lenne,hogy van egy kisfiam akivel nemsokara repulore ulunk.az apukaval nem vagyunk hazasok.egyedul utaznek a picivel.kell valamifele papir arrol hogy o is beleegyezik AZ utba?vagy engedelye nelkul is ulhetek a fiammal repulore?

Lehet bolondsag,de eddig csak egyedul ultem repulon,nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatba.

Kerlek ha valaki tud Errol valamit,van tapasztalata irjon.

Koszonom.

2015. márc. 19. 23:34
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

orvos megerősítette, hogy nem árt pici babának a légnyomáskülönbség...?

csa mert terhesen speciel nagyon netzes repülőzni.

2015. márc. 19. 23:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Lehet felreerthetoen fogalmaztam,nem vagyok varandos.

A kisfiam kilenc honapos.:)

2015. márc. 19. 23:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Ugy tudom ez orszagtol is fugg. Hogy melyik orszagbol melyikbe repultok. Mi angliabol mentunk magyarorszagra, irtunk egy hivatalos papirt a parommal, tanukkal, stb, mert itt talan csak akkor mehetek a babaval ketten, apuka nelkul, ha 28 napnal kevesebb idore megyunk. Vittunk egy anyakonyvo kivonatot is, hogy be tudjuk bizonyitani, hogy a mienk a baba. Tok folosleges volt minden papir, egyik hataron se kertek semmit. Akar lophattuk is volna.. :D

5 honapos, vegig aludt :)

Amugy az elso valaszolonak irom, hogy en vagy 6x repultem terhesen minden problema nelkul :)

2015. márc. 20. 01:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Kisfiammal 7 honapos kora ota repulunk London es Becs kozott evi ketszer. Jelenleg 5 eves. Soha senki nem kert tollunk semmi papirt. En nem is tudtam/tudom, hogy az utlevelen kivul barmi mas is kene.
2015. márc. 20. 14:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.en is Mar reg hallottam valakitol ilyesmit.most kozeleg AZ ut es nem akarok lemaradni a geprol ilyen aprosag miatt.:)
2015. márc. 20. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!